Pejović: Nikoliću nije smetalo što su funkcioneri DF zastupljeni po dubini u 43. Vladi, izigrava dežurnog bota

"Takođe, Nikolić može da obnovi sjećanje kada je isti DPS nudio koaliciju NSD-u, kao što to danas ponizno nudi PES-u"

10937 pregleda 138 reakcija 18 komentar(a)
Pejović, Foto: Boris Pejović
Pejović, Foto: Boris Pejović

Član Predsjedništva Pokreta Evropa sad (PES) Boris Pejović saopštio je da portparolu Demokratske partije socijalista (DPS), Milošu Nikoliću nije smetalo što su i funkcioneri Demokratskog fronta (DF) zastupljeni po dubini u 43. Vladi za koju je DPS glasao.

Pejović je reagovao na saopštenje Nikolića u kome je portparol DPS između ostalog naveo da se Pejović isključivo informiše preko "Borbe".

"Kada već pominje amneziju i iskazuje toliki animozitet prema DF-u, podsjećam Nikolića da je upravo njegova partija glasala 43. Vladu na čelu sa predsjednikom GP URA, a da im nije smetalo što su i funkcioneri DF-a zastupljenoj u istoj po dubini", istakao je Pejović u saopštenju.

On je dodao da "takođe, Nikolić može da obnovi sjećanje kada je isti DPS nudio koaliciju NSD-u, kao što to danas ponizno nudi PES-u".

"To su bila vremena kada je Nikoliću i njegovom DPS-u glavni medijski propagator bio čuveni "Informer", čiji stil pisanja i rezonovanja danas primjenjuje. Moguće zbog toga portparol DPS-a nije mogao da se nađe ni na poslaničkoj listi DPS-a, zajedno sa ostalim kompromitovanim kadrovima kao što su: Predrag Bošković, Branimir Gvozdenović, Petar Ivanović i ostali. Pošto je kao žrtva partijske reforme izvisio da bude uopšte i kandidat za poslanika, jedina uloga koju trenutno obavlja u DPS-u jeste da izigrava dežurnog bota", rekao je Pejović.

Bonus video: