Nenezić poručio Abazoviću: Prvo put kroz Mrkojeviće, pa ćemo graditi aerodrom

"Gospodine Abazoviću prvo da vratite 600.000 eura izdvojenih iz budžeta Opštine Bar za put kroz Mrkojeviće koji niste ni započeli, iako ste ga u kampanji za lokalne izbore najavili kao prioritet, pa da gradimo aerodrom. Ili planirate da putnici budu padobranci"

9603 pregleda 21 reakcija 21 komentar(a)
Nenezić, Foto: SO Bar
Nenezić, Foto: SO Bar

Poslanik Socijademokrata (SD) i predsjednik Skupštine Opštine (SO) Bar Branislav Nenezić komentarisao je na društvenoj mreži X (bivši Tviter) današnju izjavu premijera Dritana Abazovića na sjednici Vlade, prilikom koje je saopštio da je prostornim planom predviđeno da Crna Gora ima sedam aerodroma, od čega jedan u Baru, koji će imati turističku ulogu, za slijetanje malih aviona, drugih vrsta letjelica i aviona za gašenje požara.

On je poručio Abazoviću da prvo vrati 600.000 eura izdvojenih iz budžeta Opštine Bar za put kroz Mrkojeviće koji nije ni započet, iako ga je URA u kampanji za lokalne izbore najavila kao prioritet.

"Gospodine Abazoviću prvo da vratite 600.000 eura izdvojenih iz budžeta Opštine Bar za put kroz Mrkojeviće koji niste ni započeli, iako ste ga u kampanji za lokalne izbore najavili kao prioritet, pa da gradimo aerodrom. Ili planirate da putnici budu padobranci", napisao je Nenezić.

Bonus video: