Vujošević i Dedaj: Rakočević se lažno predstavlja, obmanjuje javnost i saopštava neistinu

"Jedina istina je da je barski Demos ubjedljivom većinom odbio nestatutaran zahtjev raspuštenog Izvršnog odbora na čelu sa bivšim predsjednikom tog tijela Goranom Danilovićem", istakli su Vujošević i Dedaj.
184 pregleda 44 komentar(a)
Demos, Demos logo
Demos, Demos logo
Ažurirano: 18.08.2017. 17:54h

Bivši predsjednik Opštinskog odbora (OO) Demos Bar Aleksandar Rakočević očigledno nikako da se pomiri sa tim da su mu još prije 20-ak dana članovi OO uskratili povjerenje i ubjedljivom većinom izglasali njegovu smjenu, saopštili su danas Savo Vujošević, predsjednik OO Demos Bar i Viktor Dedaj, predsjednik Izvršnog odbora (IO) Demos Bar.

Rakočević je ranije danas u saopštenju u kome je naveo da je on predsjednik OO Demos Bar između ostalog kazao da je OO Demos Bar predložio Gorana Danilovića za predsjednika Demosa na predstojećoj vanrednoj izbornoj Skupštini 27. avgusta u Mojkovcu.

"Baranima je poznato drijemanje bivšeg predsjednika Rakočevića, zato i izaziva podsmjeh ova nagla agilnost prezentovana kroz njegovo saopštenje kojim, lažno se predstavljajući, obmanjuje javnost i saopštava neistinu. U svojoj paralelnoj stvarnosti Rakočević je i dalje na čelu barskog Demosa i sa te pozicije je očito napravio virtuelni odbor na kojem je donio neke odluke koje odgovaraju njegovom mentoru. Stvarnost je, naime potpuno drugačija. Jedina istina je da je barski Demos ubjedljivom većinom odbio nestatutaran zahtjev raspuštenog Izvršnog odbora na čelu sa bivšim predsjednikom tog tijela Goranom Danilovićem", istakli su Vujošević i Dedaj.

Oni su dodali da je Rakočevićeva virtuelna sjednica OO, samo je još jedan dokaz da glavni inspirator i organizator puča, Danilović ne bira način kako bi konačno ostvario svoj nedosanjani san - da postane predsjednik neke partije, pa makar i partije kumova i prijatelja.

"Iako smo već navikli na razrađen scenario Danilovića i njegove ekipe da protivno svim statutarnim normama na nekim lažnim odborima biraju delegate za njihovu privatnu skupštinu, pokušaj hajdučije u Baru je vrhunac komedije i neozbiljnosti, budući da je Rakočević veoma usamljen za sprovođenje tog podmuklog plana", zaključili su Vujoševići Dedaj.

Bonus video: