Medojević: Krapović u dogovoru sa Markovićem i DPS platio šest miliona eura za korupcionaški ugovor

"Krapović je ignorisao, pravio se pametan, pregovarao sa premijerom Markovicem. WTE priznao da je sklopio korupcionaški ugovor sa Marovićem, i sad taj lopovski ugovor dosao na naplatu"
118 pregleda 23 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Boris Pejović
Nebojša Medojević, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 01.06.2018. 15:03h

Svi su izgledi da je opština Budva izgubila spor sa njemačkim WTE oko kolektora i da ce građani Budve morati da plate šest miliona eura. A ovo sve zbog neznanja ili korupcije u vrhu budvanske vlasti, kazao je lider Demokratskog fronta Nebojša Medojević.

On je izjavio da su u DF-u upozoravali, pisali,nudili rješenja i besplatne angažmane.

"Krapović je ignorisao, pravio se pametan, pregovarao sa premijerom Markovicem. WTE priznao da je sklopio korupcionaški ugovor sa Marovićem, i sad taj lopovski ugovor dosao na naplatu. Ali izgleda da narod ne voli gorku istinu. Draža im je slatka laž.Krapović je bez znanja koalicije sklopio vansudsko poravnanje sa WTE i platio 6 miliona eura lopovima iz ove firme", kazao je Medojević.

Lider DF-a je kazao da i da se gradonačelnik Budve dogovorio sa Markovicem i Vladom Crne Gore o pozajmici od 3,5 miliona eura opštini Budva a 2,5 miliona je platila sama opština, koje će po Medojevićevom mišljenju, "građani Budve morati da vrate".

"Postavlja se pitanje zašto Krapović nije pokrenuo postupak za raskid korupcionaškog Ugovora i podigao tužbe u CG i Njemačkoj i Austriji protiv WTE, a sve ukazuje na to da zna samo on. Ovo je ta tzv opozicija. Neznanje ili dogovor sa DPS i Markovićem", kazao je Medojević.

Bonus video: