Adžić: Manipulacija Spajića pala u vodu

"Pokušaj da se prepadnu građani i obezbijedi alibi za sva neispunjena obećanja nove Vlade koja su već sad izvjesna, vrlo brzo je razbijen", rekao je Adžić

17290 pregleda 59 reakcija 55 komentar(a)
Adžić, Foto: Printscreen YouTube
Adžić, Foto: Printscreen YouTube

Potpredsjednik i poslanik Građanskog pokreta URA i bivši ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić saopštio je danas da je "manipulacija predsjednika Vlade Milojka Spajića pala u vodu".

Adžić je to kazao povodom toga što je Komitet eksperata Savjeta Evrope (SE) za procjenu sprečavanja pranja novca i finansiranja terorizma (MANIVAL) donio na današnjem plenarnom zasjedanju u Strazburu zaključke po kojima se Crna Gora neće naći na "sivoj" listi Radne grupe za finansijsku akciju (FATF).

"Kao što sam i najavio u Skupštini, manipulacija Spajića pala je u vodu, Crna Gora neća završiti na sivoj listi MONEYVAL-a. Pokušaj da se prepadnu građani i obezbijedi alibi za sva neispunjena obećanja nove Vlade koja su već sad izvjesna, vrlo brzo je razbijen", istakao je Adžić u saopštenju.

Adžić se zahvalio "svima koji su naročito u poslednjih godinu dana intenzivno radili i dali svoj doprinos u veoma zahtjevnom poslu ispunjavanja svih preporuka naših partnera, naročito pomoćniku direktora Sektora za finansijsko - obavještajne poslove Uprave policije Aleksandru Radoviću".

Bonus video: