Radovanić: Janović pronađen izgubljen u vremenu i prostoru i on je glasao za Budžet

"Poslije juče izglasanog Budžeta, program Evropa sad 2 ostaje 'mitsko biće', poneko još i priča da postoji, ali jedno je sigurno, da ga niko nije vidio", poručio je Radovanić

6240 pregleda 8 komentar(a)
Radovanić, Foto: Boris Pejović
Radovanić, Foto: Boris Pejović

Generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić saopštio je danas da je poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Tonći Janović pronađen izgubljen u vremenu i prostoru, te da je Budžet izglasan juče.

On je reagovao na to što je Janović ranije danas pozvao GP URA "da se ne krije iza Fidelity consultinga".

"Spajićev poslanik Tonći Janović optužio je danas Građanski pokret URA kako ima vrlo jasnu namjeru da svojim amandmanima obesmisli Budžet i odloži njegovo izglasavanje. Koristim ovu priliku, da obavijestim poslanika Janovića da je Budžet za 2024. godinu izglasan još juče i da je upravo i on glasao za njega", istakao je Radovanić.

On je dodao da "predstavnici PES znaju svakodnevno da nas pozitivno iznenađuju svojim postupcima".

"Ali nas je Tonći Janović, čini se, izgubljen u vremenu i prostoru, definitivno danas oduševio i dodatno oraspoložio u susret novogodišnjim praznicima, te mu se na tome iskreno i od sveg srca zahvaljujemo. Poslije juče izglasanog Budžeta, program Evropa sad 2 ostaje 'mitsko biće', poneko još i priča da postoji, ali jedno je sigurno, da ga niko nije vidio", poručio je Radovanić.

Skupština Crne Gore usvojila je juče Budžet za 2024. godinu.

Bonus video: