Rakočević: Za koga je barski Demos vidjećemo ubrzo

"Demos nije stranka u kojoj se ideja mjeri kilažom gvožđa, otetim stolicama i javnim uobraženjem da je dovoljno sebe predstaviti predsjednikom nečega. Demos je bio i ostaće stranka pristojnih, vaspitanih i upornih ljudi", navodi se u reagovanju Rakočevića
200 pregleda 71 komentar(a)
Aleksandar Rakočević, Foto: Demos
Aleksandar Rakočević, Foto: Demos
Ažurirano: 09.08.2017. 16:33h

Demos u Baru nije bilo koji pojedinac, nije ni odmetnuta grupa naših kolega koja je obila bravu naših stranačkih prostorija i stavila katanac na kancelarije. Bila bi to jadna i čemerna stranka ako bi mjera uspjeha bio sindžir na vratima i katanac od "kilo i po" , navodi se u reagovanju Aleksandra Rakočevića.

Rakočević se u reagovao na saopštenje Sava Vujoševića, potpisuje takođe kao predsjednik Opštinskog odbora Demosa u Baru.

"Demos nije stranka u kojoj se ideja mjeri kilažom gvožđa, otetim stolicama i javnim uobraženjem da je dovoljno sebe predstaviti predsjednikom nečega. Demos je bio i ostaće stranka pristojnih, vaspitanih i upornih ljudi. Nije nam jasno da li zaista kolega Savo Vujošević vjeruje da je predsjednik barskog Demosa samo zato što je ugrabio ključ od kancelarije i što mu je predsjednik Demosa to blagoslovio? Demos ipak nije katanac, nije gola sila, nije ni vrijeđajući ton. Kolega Vujošević je, zajedno sa mnom, do juče prezirao ljude koji se lažno predstavljaju, branio od njih i opštinske institucije i Crkve kada je trebalo.
 To za koga je barski Demos vidjećemo ubrzo, nakon što svoj stav kažu naši članovi opštinskog odbora i lokalne stranačke Skupštine. Vidjećemo stav barskog Demosa i na stranačkoj izbornoj Skupštini u Mojkovcu 27. avgusta. Ne sumnjam da ćemo umjeti da odaberemo stranu pravde i istine ali ćemo ipak još malo sačekati i dopustiti da ljudi pojedinačno glasaju. Jedno sigurno znam: Demos nikad neće biti na strani kalauza i lažnog predstavljanja, na strani primitivizma i agresije. Demos je narod, a ne katanac", zaključuje se u reagovanju Rakočević.

Bonus video: