Spajić: Zeta perspektivan faktor državnog razvoja

Očekuje, kako je naveo, da će u budućem djelovanju, na svim nivoima upravljanja, nastaviti da donose odluke "u svakom trenutku držeći u fokusu opšti i državni interes i da nećemo dozvoliti prodor partikularnih uticaja bilo koje vrste"

3753 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Predsjednik Vlade Milojko Spajić je Dan opštine Zeta.

„Vrijedna kulturno – istorijska zaostavština ovog kraja, nepregledna prirodna bogatstva i strateški neprocjenjivo značajan geografski položaj, Zetu čini izuzetno perspektivnim faktorom državnog razvoja. Sa željom da predanim zalaganjem i savjesnim upravljanjem što bolje organizujete funkcionisanje poslovanja i života u opštini, te ostvarite realne ambicije i očekivanja na polju privrednog, prosvjetnog, kulturnog i sportskog djelovanja, čestitam vam značajan praznik”, poručio je Spajić.

Očekuje, kako je naveo, da će u budućem djelovanju, na svim nivoima upravljanja, nastaviti da donose odluke "u svakom trenutku držeći u fokusu opšti i državni interes i da nećemo dozvoliti prodor partikularnih uticaja bilo koje vrste".

„Siguran sam da ćemo i nadalje osnaživati saradnju, u hodu učvršćujući sinhronizovano djelovanje administracija”, zaključuje se u čestitki.

Bonus video: