Rakočević: Da li se Mandić pridružio rezoluciji EP kojom se izbori u Srbiji definišu kao neregularni

"Mandić je, valja podsjetiti, u istim izborima učestvovao i sa mentorom Vučićem slavio rezultate u štabu SNS", kazao je poslanik DPS-a

10739 pregleda 67 reakcija 42 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Član Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS) i poslanik te stranke Nikola Rakočević kazao je da čekaju odgovor da li se predsjednik Skupštine Andrija Mandić u Briselu pridružio rezoluciji Evropskog parlamenta kojom se izbori u Srbiji definišu kao neregularni.

"Mandić pred EU zvaničnicima u Briselu glumi evropejca, dok njegovi funkcioneri, na čelu sa Dariom Vranešom ljuljaju temelje ustavnog poretka Crne Gore. Čekamo odgovor da li se Mandić u Briselu pridružio Rezoluciji Evropskog parlamenta od prije pet dana, kojom EU izbore u Srbiji definiše kao neregularne, a Mandić je, valja podsjetiti, u istim izborima učestvovao i sa mentorom Vučićem slavio rezultate u štabu SNS", napisao je Rakočević na društvenoj mreži Iks.

"Kad se vrati u Crnu Goru, treba provjeriti da li je u Briselu usvojio evropske vrijednosti na kojima počiva savremena Evropa i priupitati ga je li Kosovo nezavisna država, da li Rusija vrši agresiju u Ukrajini, da li Mandić i dalje smatra da je 'Putin predsjednik većinske Crne Gore', je li se u Srebrnici desio genocid i da li su Radovan Karadžić i Ratko Mladić ratni zlocinci ili heroji? Bilo bi korisno da i zvaničnici u Briselu postave ova pitanja Andriji Mandiću. Mi u Crnoj Gori za njegove stavove odavno znamo", zaključio je Rakočević.

Bonus video: