IO PES: Zeković nije naš član, ukoliko Konatar ima dokaz neka ga objelodani

Iz ovog Pokreta rekli su da je URI za medijsku pažnju Telman Ismailov problematičan, a iza leđa javnosti sa istim Ismailovim organizuju žurke

7993 pregleda 17 komentar(a)
Foto: Evropa sad
Foto: Evropa sad

Izvršni odbor Pokreta Evropa sad (PES) saopštio je da Miroslav Zeković nije član Pokreta i da ukoliko funkcioner GP URA Miloš Konatar ima bilo kakav dokaz da jeste, da ga objelodani.

Konatar je sinoć, gostujući u emisiji "Načisto" rekao da je dokument kojim se kazahstanskom milijarderu Telmanu Ismailovu daje azil potpisao direktor Direktorata koji je danas funkcioner PES-a, i u ovoj vladi obavlja funkciju sekretara Vijeća za nacionalnu bezbjednost.

"Hiperpodukciju neistina koje plasira URA i žuta štampa bliska ovoj partiji ne jenjava. Naime, pokušaj da se preko gospodina Zekovića poveže PES sa izdavanjem azila Telmanu Ismailovu još jedna je u nizu infantilnih akcija partije koja je potpuno izgubila kompas. URA-i je za medijsku pažnju Telman Ismailov problematičan, a iza leđa javnosti sa istim Ismailovim organizuju žurke", navodi se u saopštenju PES-a.

Dodaju da je,, dok je javno kritikovala DPS, URA leđa javnosti nudila koaliciju i pokušavala da formira 44. Vladu.

"Ukoliko Konatar ima bilo kakav dokaz da je Miroslav Zeković član PES-a, molimo ga da to objelodani javnosti", zaključili su.

Bonus video: