Ambasador: Grčka će nastaviti da bude prijatelj i partner Crnoj Gori na putu ka članstvu u EU

Ivanović je zahvalio Partsosu na posvećenom i konstruktivnom pristupu snaženju međudržavnih odnosa i ličnom doprinosu jačanju saradnje dvije zemlje

1948 pregleda 1 komentar(a)
Partsos i Ivanović, Foto: MVP
Partsos i Ivanović, Foto: MVP

Grčka nastaviti da bude prijatelj i partner Crnoj Gori na putu prema članstvu u Evropskoj uniji, uz punu posvećenost jačanju bilateralnih odnosa, kazao je ambasador Grčke u Crnoj Gori Panajotis Partsos, kojeg je danas u oproštajnu posjetu primio ministar vanjskih poslova Filip Ivanović.

Ivanović je zahvalio ambasadoru na posvećenom i konstruktivnom pristupu snaženju međudržavnih odnosa i ličnom doprinosu jačanju saradnje dvije zemlje, istakavši da je Grčka prijateljska država i saveznica, kao i snažan podržavalac Crne Gore u procesu evropske integracije, saopštilo je Ministarstvo vanjskih poslova.

Partsos je izrazio zadovoljstvo što je bio u prilici da doprinese snaženju veza i unaprjeđenju saradnje između Grčke i Crne Gore.

Partsos i Ivanović
Partsos i Ivanovićfoto: MVP

"Sagovornici su ocijenili da je međudržavna saradnja na svim nivoima, u prethodnom periodu, bila veoma dobra i sadržajna, posebno istakavši nedavnu uspješnu posjetu ministra Ivanovića Grčkoj", navodi se u saopštenju.

Bonus video: