Adžić: Spajić bježi od kontrolnog saslušanja, uz pomoć Mandića i Lakovića ponižava Skupštinu

"Može se lako desiti da se kontrolno saslušanje u vezi nezakonitog izbora v.d. direktora Uprave policije desi nakon izbora nekog novog direktora Uprave policije u punom mandatu", rekao je Adžić

8575 pregleda 29 reakcija 29 komentar(a)
Adžić, Foto: GP URA
Adžić, Foto: GP URA

Poslanik Građanskog pokreta URA Filip Adžić kazao je da premijer Milojko Spajić bježi od kontrolnog saslušanja i da ponižava Skupštinu uz pmoć predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu Miodraga Lakovića (PES) i šefa parlamenta Andrije Mandića.

"Laković i Mandić su po ko zna koji put omogućili Spajiću da ponizi Skupštinu Crne Gore, ovog puta sa odlaganjem kontrolnog saslušanja za čak 26. jun i to u formi iza zatvorenih vrata", saopštio je Filip Adžić povodom odluke Lakovića da saslušanje Spajića i ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića zakaže za 26. jun.

Adžić je naveo da se, imajući u vidu da je Šaranović najavio raspisivanje javnog konkursa za izbor direktora Uprave policije, može "lako desiti" da se kontrolno saslušanje "u vezi nezakonitog izbora" v.d. direktora policije desi nakon izbora nekog novog direktora te institucije u punom mandatu.

"Javnost je navikla od Spajića da bježi od ukrštanja argumenata sa poslanicima, jer se radi o jednoj o najnetransparentnijih Vlada od sticanja nezavisnosti Crne Gore. Sa druge strane i ne čudi jer uvijek izađe politički poražen iz zgrade Skupštine Crne Gore", zaključio je Adžić.

Bonus video: