Divanović: Nebojša Medojević, osvjedočeni saradnik Zemunskog klana uči crnogorsku javnost zakonima mafije

"Nebojša, poznat još i kao Baron crnogorske političke scene, tačnije baron Minhauzen, izgleda ponovo ima kontraobavještajni udar na mozak, vjerovatno izazvan tropskim temperaturama u Crnoj Gori", rekao je Divanović
68 pregleda 13 komentar(a)
Nikola Divanović, Foto: DPS
Nikola Divanović, Foto: DPS
Ažurirano: 30.07.2017. 14:44h

Nebojša Medojević, osvjedočeni saradnik Zemunskog klana uči crnogorsku javnost zakonima mafije, saopštio je danas Nikola Divanović iz Službe za informisanje Demokratske partije socijalista (DPS).

On je reagovao povodom izjave funkcionera Demokratskog fronta (DF) Nebojše Medojevića koji je ranije danas saoopštio da se "DPS raspada" i da predsjednik DPS-a Milo Đukanović "gubi podršku Zapada".

"Cijenim da su njegova zapažanja plod vlastitog iskustva i utoliko vrijedna pažnje. Ali narod koji ima ovakvu opoziciju ne treba da brine za budućnost DPS. Nebojša, poznat još i kao Baron crnogorske političke scene, tačnije baron Minhauzen, izgleda ponovo ima kontraobavještajni udar na mozak, vjerovatno izazvan tropskim temperaturama u Crnoj Gori. Čovjek čija se politička partija raspadala više puta čak i od SNP, optužen za zelenašenje i šverc, u maniru velikog finansijskog maga unaprijedio je rusku rublju u konvertibilnu valutu i uložio značajne napore u konverziju iste u dolar i euro", istakao je Divanović.

On je Medojevića nazvao političkim cirkuzantom i ocijenio da sigurno ima većih briga od stanja u DPS.

"Da ga relaksiramo makar jednog "problema" - DPS nikad nije bila jedinstvenija i složnija, upravo zahvaljujući djelovanju Medojevića, Mandića, Kneževića i njihovih poslovnih partnera. Palikuće su izgubile. A Crna Gora ovih dana efikasno demonstrira kako se treba boriti sa požarima i sa zahvalnošću registruje svoje prijatelje. Ali i neprijatelje. Što se prebrojavanja tiče, uvjeren sam da je jedino prebrojavanje koje se ovih dana dešava ono u DF, na one koji bi nekako da se povuku iz istorijske, nečasne rabote Medojevića i kompanije prema Crnoj Gori i na one koji će i dalje činiti sve kako bi spasili svoju kožu od odgovornosti koju imaju prema građanima i institucijama države. Zato, Medo, počini malo... nađi sebi 'lada kad već mira nemaš. I skupljaj snagu za tešku jesen koja ti predstoji", zaključio je Divanović.

Bonus video: