DPS: Demokrate se ne bave jedino opštinama u kojima vrše vlast

"Kompleksi male partije koja zavisi od onih koje su do juče kritikovali, i sa kojima se čerupaju oko vlasti, sve više dolaze do izražaja, ne samo kroz nelegalno zapošljavanje, već i kroz uhljebljenje svojih članova iz drugih opština u onima u kojima vrše vlast"
50 pregleda 1 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 28.07.2017. 07:39h

Klub odbornika DPS u Skupštini Glavnog grada optužio je Demokratsku Crnu Goru da izbjegava priču o opštinama u kojima obavlja vlast i da se zbog toga prebacujuci na Pljevlja i Podgoricu.

Iz Demokratske Crne Gore je juče, između ostalog, saopšteno da je voda u Budvi triput skuplja "zato što je krao Marović".

"O neistinama koje iznose najbolje govore činjenice a one su neupitne i pokazuju da nijednom otkako su preuzeli vlast u tri opštine, nijesu doveli u pitanje cijenu vode. Ali revnosno pričaju o vodi u Podgorici, čija je cijena tri puta niža. Kažu da nisu u pitanju dvostruki aršni. Ako je tako, onda je građanima potpuno jasno da se radi o kasičnoj prevari biračkog tijela i, za Demokrate karakteristično, upiranju prstom u drugog kako bi sebe prikrili. Takva politika međutim nikada nije bila u crnogorskom duhu, ali, obzirom da Demokrate još vijek nijesu odredile ni kojoj drzavi pripadaju, kako bi ugrabili što više glasova i radi puke vlasti, ne čudi sto se ponašaju potpuno suprotno", navodi se u saopštenju kluba odbornika DPS .

"Lov u mutnom" Demokrata, kako dodaju, prepoznaje sve više građana Crne Gore.

"I kad bi zaista imali podršku kao što pokušavaju da prikažu, ne bi imali potrebu da se neprekidno hvale. Kompleksi male partije koja zavisi od onih koje su do juče kritikovali, i sa kojima se čerupaju oko vlasti, sve više dolaze do izražaja, ne samo kroz nelegalno zapošljavanje, već i kroz uhljebljenje svojih članova iz drugih opština u onima u kojima vrše vlast. A kako je vrše najbolje govore saopštenja njihovih koalicionih partnera koji ih optužuju o preuzumanju zasluga za nešto što inače spada u normalno funkcionisanje lokalne uprave. Na sreću, građani sve to vide pa će politika nelegalnog zapošljavanja i providnog grebanja za svaki glas ubrzo biti završena", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: