Demos Bar: Neka se Rakočević konačno probudi

OO Demos Bar u reagovanju navodi da je Rakočević "u velikom problemu, ali sa samim sobom"
16 komentar(a)
grad Bar, Foto: Anto Baković
grad Bar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 18.07.2017. 16:17h

Opštinski odbor Demos Bar saopštio je da se, kako navode, njihov nekadašnji predsjednik Aleksandar Rakočević odlučio za manipulaciju brojkama, u želji da opstane na poziciji prvog čovjeka barskog Demosa.

"Možda se još nije dobro rasanio od oktobra prošle godine kada su bili izbori i od kada isti nije sazivao sjednicu OO Demosa. Možda iz razloga jer se uspavao u krilu predsjednika IO DEMOS-a Gorana Danilovića, pa tako zajedno uljuljkani nisu se nijednom pitali zbog čega se nijednom nije sazvala za više od devet mjeseci sjednica OO Demosa Bar. Očigledno je i da nekadašnji predsjednik ima problema sa brojanjem i sa brojkama, pa isti iznosi grubu neistinu da OO Demosa Bar ima 33 člana. Da ga obavijestimo, ukoliko se ne sjeća, da OO Demosa u Baru broji 28 članova. Naravno za ovo postoje validni dokazi, koje ćemo prezentovati na stranačkim organima, odnosno na Glavnom odboru Demosa, koji uporno izbjegava nekadašnji predsjednik Rakočević sa svojim istomišljenicima iz njima samo znanih razloga", navodi se u reagovanju OO Demos Bar.

Oni dodaju da je Rakočević "u velikom problemu, ali sa samim sobom".

"Možda i da se zapita zašto su prisutni članovi OO na poslednjoj sjednici većinski glasali za njegovo razrješenje, iako su ga većinski podržali kada je svojevremno biran za predsjednika OO. Na kraju opet pozivamo sve članove Demosa da se energija usmjeri na jačanje partije, te da se prekine sa manipulacijama i pokušajem razbijanja partije, čiji je akter i bivši predsjednik barskog odbora Aleksandar Rakočević."

Bonus video: