Gabštajger podržao Medojevića: Ovakvo ponašanje pravosuđa poznajemo iz banana-republika

Poslanici DF-a su u poslaničkom klubu Skupštine od četvrtka veče, kada su poslanici vlasti izglasali ukidanje imuniteta Medojeviću.
9 komentar(a)
Ažurirano: 03.07.2017. 15:08h

Poslanik CSU u parlamentu Bavarske Ginter Gabštajger poslao je otvoreno pismo podrške predsjedniku Pokreta za promjene i funkcioneru Demokratskog frotna Nebojši Medojeviću.

U pismu Gabštajger navodi da će parlament Bavarske obavijestiti o situaciji u kojoj se nalazi Medojević.

"Veoma poštovani gospodine Poslaniče, dragi prijatelju Nebojša, sa užasavanjem sam primio k znanju šta se sve trenutno u Parlamentu Crne Gore dešava. Ovakvo ponašanje crnogorskog pravosuđa poznajemo samo još iz banana-republika: ono je nedostojno jedne države koja se nalazi u srcu Evrope. Kao što znaš, ja sam preko 20 godina bio poslanik u Parlamentu Bavarske i ne želim da verujem niti sebi mogu da predstavim da se pravosuđe u Evropi može tako nakaradno ponijeti. Sjutra ću se u Parlamentu Bavarske sresti sa tvojim prijateljima i obavjestiti ih o situaciji, u kojoj se nalaziš. Izdrži, svi smo zu tebe", poručio je Gabštajger Medojeviću.

Poslanici DF-a su u poslaničkom klubu Skupštine od četvrtka veče, kada su poslanici vlasti izglasali ukidanje imuniteta Medojeviću.

Galerija

Bonus video: