Medojević: Ako Đukanović naredi Katniću da silom uđe ovdje, mi ćemo se braniti

"Ovo je najmanje borba za Nebojšu Medojevića, ovo je borba za istinitu i pravednu Crnu Goru, za jedinstvo u opoziciji", kazao je Medojević
123 pregleda 32 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Screenshot
Nebojša Medojević, Foto: Screenshot
Ažurirano: 01.07.2017. 20:11h

Poslanik Demokratskog fronta i lider Pokreta za Promjene Nebojša Medojević kazao je večeras da se on i njegove partijske kolege bori za vrlo jasan cilj i poručio da "idu do kraja".

"Ukoliko Đukanović naredi Milivoju Katniću da silom uđe ovdje i mi ćemo se braniti, i mi ćemo zaštititi naše dostojanstvo, dignitet i slobodu", kazao je Medojević u "live" uključenju putem Facebook profila poslanika DF-a Slavena Radunovića.

"Znamo zašto smo ovdje, da se borimo za istinu i pravdu i demokratiju", poručio je Medojević

On se zahvalio svima koji su podržali njihovu borbu.

"Ovo je najmanje borba za Nebojšu Medojevića, ovo je borba za istinitu i pravednu Crnu Goru, za jedinstvo u opoziciji", kazao je Medojević i dodao da njegova porodica i saborci preživljavaju teške trenutke.

"Ohrabruje nas ogromna podrška i od poličara i od NVO i međunarodnog faktora, i meni malo teško pada što zbog frustracija specijalnog tužioca ne mogu da izađem i da pozdravim sa svojom suprugom i kćerkom koje su ispred skupštine. Ovo je borba za zemlju naše djece", naglasio je Medojević.

Bonus video: