Arsić: Odbornici formirali "Parking sistem", neko iz vlasti registrovao "Parking servis Tivat"

Predsjednik OO Demokrata Tivat, Vladimir Arsić poručio je gradonačelnici Snežani Matijević (DPS) da su se pokazala opravdanim njihova ranija upozorenja Matijevićki "da je prekobrojna administracija tu u stvari primljena da bi pravila spekulacije i dokrajčila ovu vlast time što će se pojesti iznutra"
104 pregleda 3 komentar(a)
Vladimir Arsić, Foto: Demokratska Crna Gora
Vladimir Arsić, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 01.07.2017. 14:44h

Neko od zaposlenih u prekomjernoj novoj lokalnoj administraciji Tivta napravio je krivično djelo registrujući novu opštinsku firmu pod drugačijim imenom od onog iz odluke o osnivanju koju je donio lokalni parlament, saopštio je danas predsjednik Opštinskog odbora (OO) Demokratske Crne Gore Tivat, Vladimir Arsić.

"Skupština opštine kao zakonodavna vlast usvojila odluku o formiranju firme "Parking sistemi", a da je u Centralnom registru mjesec dana nakon toga, tačnije 16.05.2017 godine "neko iz izvršne vlasti" firmu registovao pod sasvim drugim imenom i to kao "Parking sevis Tivat", saopštio je Arsić poručujući gradonačelnici Snežani Matijević (DPS) da su se pokazala opravdanim njihova ranija upozorenja Matijevićki "da je prekobrojna administracija tu u stvari primljena da bi pravila spekulacije i dokrajčila ovu vlast time što će se pojesti iznutra."

"Jeste li Vi svjesni što ste uradli i čime ste se poigrali ? Javno Vas gospođo Matijević prozivamo i pozivamo da postupite po službenoj dužnosti. Ovoga puta imate zaista razlog da zanijemite. Naš odbor se naravno, neće ovim predmetom baviti na sudu, jer se pokazalo da sudovi naše prijave ne smiju procesuirati. Vrlo ćemo rado biti svjedoci u procesu koji ćete Vi voditi", poručio je Arsić gradonačelnici.

On je Matijevićku pozvao da “očisti prostor oko sebe i manevriše kako to dolikuje slobodnim ljudima.”

"Ponovo Vam ponavljamo da ste predsjednica svih građana Tivta. Ponovo Vam ponavljamo da Vas je gospodin Ivan Novosel (predsjednik SO -prim.aut.) ovom podmetačinom na skupštinskom zasijedanju pobijedio. I ponovo Vam ponavljamo da je jesen blizu", saopštile su tivatske Demokrate.

Bonus video: