Kaluđerović: Imaćemo veliku podršku građana na izborima na Cetinju

Kaluđerović je dodao da će akcija biti nastavljena narednih nedjelja i da će svi članovi partije i neki simpatizeri biti uključeni u kampanju
103 pregleda 6 komentar(a)
Ivica Kaluđerović, Foto: Crnogorska partija
Ivica Kaluđerović, Foto: Crnogorska partija
Ažurirano: 01.07.2017. 08:53h

Predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske na Cetinju Ivica Kaluđerović i aktivisti partije počeli su danas akciju direktnog informisanja građana Cetinja o aktivnostima stranke, a u okviru priprema za lokalne izbore koji će biti održani do kraja ove godine.

„Dogovorili smo se u Opštinskom odboru Crnogorske u Prijestonici da naše sugrađane direktno informišemo o našim idejama, programu i ciljevima. Danas smo pokucali na vrata tridesetak domova na Cetinju i razgovarali sa sugrađanima o našoj politici. I mi smo saslušali njihove komentare i prijedloge, odgovorili na pitanja i veoma sam zadovoljan komunikacijom koju smo imali“, kazao je Kaluđerović.

Kaluđerović je dodao da će akcija biti nastavljena narednih nedjelja i da će svi članovi partije i neki simpatizeri biti uključeni u kampanju.

„Naš cilj je da na izborima na Cetinju nadmašimo naše prijatelje i partijske saborce Crnogorske iz Budve koji su tamo na izborima osvojili 8% glasova i tri odbornička mjesta. Ubijeđen sam da na Cetinju možemo i bolje od toga i daćemo sve od sebe da naši stavovi i glasovi u Skupštini Prijestonice poslije izbora budu presudni za najvažnije odluke u našem gradu.“

Bonus video: