Demokrate: Stvoriti preduslove da se DPS pobijedi u svakom domu, kvartu, opštini...

"A Demokrate će imati na čemu da rade kad je riječ o saniranju problema u Piperima. Godinama već stanovnici ovog značajnog dijela Glavnog grada imaju nedopustiv problem u 21. vijeku, na svega nekoliko kilometara od grada – vodosnabdijevanje"
132 pregleda 3 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Piperi, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Piperi, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 19.06.2017. 14:48h

Formiranje mjesnog odbora u Piperima je još jedan u nizu događaja koji pokazuje da za Demokrate nema odmora dok ne oslobodimo svaku kuću u Crnoj Gori, a počeli smo od Budve, preko Kotora i Herceg Novog, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

"U tom smislu, Demokratska Crna Gora nastavila je aktivnosti na jačanju partijske infrastrukture za prihvat i realizaciju najsloženijih zadataka, kako bi stvorili preduslove da se DPS pobijedi u svakom domu, svakom kvartu, svakoj mjesnog zajednici i svakoj opštini u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju Demokrata.

U saopštenju se dodaje da je predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić sa generalnim sekretarom te partije Borisom Bogdanovićem, predsjednikom Odbora Glavnog grada Vladimirom Čađenovićem i jednim brojem funkcionera Demokrata sa državnog i lokalnog nivoa, posjetio Pipere i razgovarao sa mještanima Stanjevića rupe, o aktuelnoj političkoj situaciji, kao i o problemima sa kojima se oni susrijeću na tom području, koji ima veliki istorijski, kulturni i privredni značaj za Glavni grad i cijelu Crnu Goru.

Tom prilikom, konstituisan je Mjesni odbor Demokrata u Piperima, a za predsjednicu MO izabrana je Tanja Džankić.

"A Demokrate će imati na čemu da rade kad je riječ o saniranju problema u Piperima. Godinama već stanovnici ovog značajnog dijela Glavnog grada imaju nedopustiv problem u 21. vijeku, na svega nekoliko kilometara od grada – vodosnabdijevanje. Takođe, u Piperima nedostaje još jedan segment bez kojeg se ne može zamisliti odvijanje njihovog normalnog života: putna infrastruktura je prilično loša - put do seoskog groblja u dužini od 200m, kao i putni pravac Stanjevića rupa - manastir Ćelija piperska u dužini od 4 km još uvijek nijesu asfaltirani, iako su isti mnogo puta bili predmet obećanja lokalnih vlasti. Kako se efikasno i brzo ispuni data riječ, Demokrate su pokazale upravo u Piperima. Naime, podsjećamo, Demokratska Crna Gora je, uz određeni broj entuzijasta i dobrotvora, obnovila školu u Stanjevića rupi, prevashodni iz fonda koji nastaje odricanjem poslanika Demokrata od najvećeg dijela svojih poslaničkih plata", ističe se u saopštenju Demokrata.

Iz te partije su poručili i da intezivno rade na formiranju mini izbornih štabova po svim biračkim mjestima, jer se kako ističu "građani moraju upoznati sa superiornom idejom Pobjeda, a protiv podjela u svakom kutku naše države".

"Kada se to desi, DPS će biti bez sumnje i do nogu poražen", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: