URA: Ne možemo oprostiti prazne škole, zatvorene fabrike, uništen sport...

"Udar na majke je nešto što nas dodatno obavezuje da u ovoj borbi istrajemo i damo sve od sebe kako bi zažtitili ono što je Crnogorcima uvijek bila svetinja"
56 pregleda 2 komentar(a)
URA Cetinje, Foto: URA Cetinje
URA Cetinje, Foto: URA Cetinje
Ažurirano: 13.06.2017. 10:17h

Opštinski odbor Građanskog poreta URA Cetinje, okupio se u nedjelju na Lovćenu kako bi proslavio drugi rođendan i tom prilikom najavio početak kampanje ze predstojeće lokalne izbore koji će biti održani u novembru.

"Svjesni katastrofalnog stanja u kojem se naš grad nalazi želimo dospjeti do svakog građanina i upoznati ga sa dramatičnošču trenutne situacije, ali i ponuditi rješenje za povratak sa očigledne stranputice. URA ne može oprostiti prazne škole, protjeranu mladost, zatvorene fabrike, uništen sport, nagomilane dugove, ali ni sve nerealizovane projekte kojima godinama obmanjuju građane, zato ćemo u ovoj kampanji biti nemilosrdni i surovo iskreni prema onima koji gotovo 30 godina uništavaju sve čega se dohvate", saopšteno je iz cetinjske URA.

"Udar na majke je nešto što nas dodatno obavezuje da u ovoj borbi istrajemo i damo sve od sebe kako bi zažtitili ono što je Crnogorcima uvijek bila svetinja", dodali su iz URA.

Bonus video: