SNP Berane: Pojedinci u partiji misle da je ona njihova privatna firma

"Kako su krenuli, namjera im je da prave što veće rasulo, ali i ovim putem pozivamo sve ozbiljne i dobronamjerne da zaustavimo ove neprimjerene pokušaje dodatnog zaoštravanja i slabljenja partije koje mi ne želimo"
4 komentar(a)
SNP, Foto: Facebook.com
SNP, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 12.06.2017. 08:52h

Opštinski odbor SNP Berane prozvao je Medijski centar te partije i naveo da neki "misle da je SNP CG njihova privatna firma".

Kao su naveli to što radi Medijski centar SNP "kojim upravlja grupica neodgovornih pojedinaca, ide u prilog svemu tome i moglo bi se reći da su ovoga puta napravili i korak više".

"Gospoda koja su poslije ostavke predsjednika (Srđan) Milića, mnogo kukala za njegovom sudbinom i ne primjećuju da je njihova uloga u sistemu značajno doprinijela sveopštem lošem stanju u partiji. Umjesto da podnesu ostavke na mjesta na koja ih je Milić postavio, nastavljaju po starom. Krajnje selektivno, koristeći dvojne aršine, kao da su izvršili puč u partiji, grupica neodgovornih pojedinaca, pravi selekciju onog što se može staviti na FB stranicu SNP a što ne. Donekle bi to mogli razumjeti, da se ne radi o intervjuu predsjednika OO Berane, u kojem se poziva na jedinstvo u partiji i šalje poruka kako bi se naša partija sačuvala", navodi se u saopštenju.

U OO SNP smatraju da su u Medijskom centru partije spremni "da sruše sve kako bi pokušali da sačuvaju privilegije koje su im do sada nezasluženo pripadale".

"Nevoljno, ali mislimo da je neophodno, poručujemo im da ne možemo dozvoliti da nam bilo ko otima ono što smo svi mi stvarali dvije decenije zajedno sa našim mnogobrojnim članstvom, a nismo više ni spremni da trpimo nepravdu u sopstvenoj partiji. Nerado se na ovaj način obraćamo članovima i simpatizerima, kao i svima ostalima, ali ovo je jedini način da ih upoznamo sa stepenom privatizacije i namjerama otrgnute grupice pojedinaca. Kako bi shvatili, a već jesu, zašto je došlo do ovakvog stanja i urušavanja partije, nejedinstva i nesloge. Kako su krenuli, namjera im je da prave što veće rasulo, ali i ovim putem pozivamo sve ozbiljne i dobronamjerne da zaustavimo ove neprimjerene pokušaje dodatnog zaoštravanja i slabljenja partije koje mi ne želimo", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: