DOBIO GLASOVE 19 OD 30 ODBORNIKA

Bigović novi predsjednik SO Herceg Novi

Nakon lokalnih izbora u najvećem bokeljskom gradu koji su održani 7. maja najviše mandata, 12 osvojio je DPS, Demokratska Crna Gora 9, DF 4, Novska lista 3, SNP 2 i po jedan odbornički mandat koalicija SDP URA, SD, Građanska lista za Herceg Novi- Mišo Škobalj i Izbor
156 pregleda 11 komentar(a)
Miloš Bigović, Foto: Slavica Kosić
Miloš Bigović, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 26.05.2017. 17:42h

Miloš Bigović izabran je za predsjednika Skupštine opštine Herceg Novi koja ima 34 odbornika.

Za njega je od 30 prisutnih glasalo 19 odbornika.

Miloš Bigović (34) je doktor ekonomskih nauka. Bio je, sa 22 godine, najmlađi poslanik Skupštine Crne Gore, tri puta je biran za odbornika SO, a jedno vrijeme je bio i savjetnik predsjednika Opštine Herceg Novi.

Radi kao projektni menager i samostalni istraživač.

"Građanima poručujem da od današnjeg dana prestaje politička nestabilnost u Herceg Novom. Postavljamo temelje razvoja, izgradnje i stabilnosti Herceg Novog. Daćemo maksimalan doprinos da utičemo na ubrzan i sveukpuni razvoj Heceg Novog. U radu SO očekujemo veći doprinos svih, radićemo na konsenzuju svih klubova. Nastojaćemo da odbornci budu u većoj komunikaciji sa građanima. Poteban je konsenzus svih, jer ovaj saziv Skupštine mora da pokaže da grad mora krenuti naprijed. Naš zajednički cilj je to, bez obzira na partijsku pripadnost“, kazao je Bigović.

Nakon lokalnih izbora u najvećem bokeljskom gradu koji su održani 7. maja najviše mandata, 12 osvojio je DPS, Demokratska Crna Gora 9, DF 4, Novska lista 3, SNP 2 i po jedan odbornički mandat koalicija SDP URA, SD, Građanska lista za Herceg Novi- Mišo Škobalj i Izbor.

Predstavnci Demokrata, Demokratskog fronta , Novske liste, SNP, SDP-URA koji imaju 19 odbornika u lokalnom parlamentu, prije 15-ak dana dogovorili su novu kaolicionu vlast u Herceg Novom

Preporučujemo za Vas