Abazović: Od najljepše zemlje na svijetu moramo napraviti bolje mjesto za život

"Talas neophodnih političkih promjena je već krenuo, pa konačno dolazi vrijeme političkog i ekonomskog zaokreta - koji će najljepšu državu na svijetu učinjeti mnogo boljim mjestom za život svih građana", naveo je Abazović
5 komentar(a)
Dritan Abazović, Foto: Savo Prelević
Dritan Abazović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 20.05.2017. 08:47h

"Naša slavna istorija nas podsjeća da se ništa ne stiče lako i da se za sve moramo izboriti mukotrpnim radom, ali i da su velike pobjede moguće - čak i kada izgledaju daleko. Crna Gora danas nije onakva kakvom smo je sanjali, prije 11 godina. Okorela u korupciji i organizovanom kriminalu, sa slabašnim institucijama i blokiranim političkim životom, ona sve teže može odgovoriti na potrebe sopstvenih građana", istakao je predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović.

On je u ime Građanskog pokreta URA i svoje ime svim građanima čestitao 21. maj, Dan nezavisnosti.

"Ali, to ne znači da se nemamo čemu nadati i radovati. Najteža vremena stvaraju najveće borce i najveće istorijske zaokrete. Siguran sam da ćemo naredni 21. maj dočekati u slobodnoj Crnoj Gori, dostojnoj svakog svog građanina i svake svoje pobjede. Talas neophodnih političkih promjena je već krenuo, pa konačno dolazi vrijeme političkog i ekonomskog zaokreta - koji će najljepšu državu na svijetu učinjeti mnogo boljim mjestom za život svih građana. Neka poruka mira, tolerancije, solidarnosti, demokratije i pune vladavine prava bude slavljena u svakom domu u Crnoj Gori. Na univerzalnim vrijednostima počiva i počivaće naš svaki budući uspjeh. Crna Gora, nek je vječna", istakao je Abazović.

Bonus video: