SNP Cetinje: Milić da uvede red u partiji

Dodaje se da je "vrijeme da se stavi tačka na kontinuirani projekat opstrukcije rada u SNP-u od strane nedobronamjernih pojedinaca"
58 pregleda 4 komentar(a)
Srđan Milić, Foto: Boris Pejović
Srđan Milić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 17.05.2017. 13:49h

Opštinski odbor SNP Cetinje pozvao jepredsjednika Srđana Milića da krene u "sređivanje stanja u partiji na način da svi oni koji su se ogriješili o Statut SNP-a odgovaraju".

Oni navode da su na ovakvo stanje odavno upozoravali, jer, kako tvrde, u kontinuitetu postoje oni "koji svojim neistinama i opstrukcijom više štete nanose partiji, nego oni koji su iz nje izašli i formirali svoje političke subjekte".

"Naglašavamo da se i danas javljaju isti da kritikuju predsjednika Milića koji su na VII Kongresu bili u manjini. Možemo predvidjeti i ko će se narednih dana pojaviti, jer je nama, koji ovaj naš zajednički SNP hleb jedemo svih ovih godina, sve jasno. To su oni koji očigledno ne mogu da prebole Sedmi Kongres i podršku predsjedniku Miliću. S druge strane, ovaj medijski sinhronizovan napad i harangu na SNP ne prati, ni u najmanjoj mjeri, takvo stanje u članstvu. I, upravo zbog toga, treba kroz jasno definisanu statutarnu normu naći prostora da se formira Radna grupa koja će obići sve opštinske organizacije kako bi se onemogućilo nestatutarno ponašanje pojedinaca", navodi se u saopštenju OO SNP Cetinje.

Dodaje se da je vrijeme da se stavi tačka na kontinuirani projekat opstrukcije rada u SNP-u od strane nedobronamjernih pojedinaca.

"Zato, predsjednik Milić treba da uvede red u SNP-u, u skladu sa svojom statutarnom obavezom", zaključuje se.

Bonus video: