DPS: Medojević ponovo laže, Đukanović nikad nije bio ni optužen

"Predsjednik Demokratske partije socijalista Crne Gore Milo Đukanović nikad ni u jednom procesu, pred stranim i domaćim sudovima, nije bio ni optužen, a kamoli “pravosnažno osuđen ..."
90 pregleda 26 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 15.05.2017. 17:19h

Nebojša Medojević je u sinoćnjoj emisiji televizije Vijesti “Direktno” ko zna koji put izrekao jednu od svojih najvećih laži, koju već godinama pokušava da podmetne kao istinu, saopštili su iz DPS-a.

"Predsjednik Demokratske partije socijalista Crne Gore Milo Đukanović nikad ni u jednom procesu, pred stranim i domaćim sudovima, nije bio ni optužen, a kamoli “pravosnažno osuđen kao šef kriminalne organizacije pred Kasacionim sudom u Italiji”, kako to tvrdi najveći politički lažov u istoriji Crne Gore Nebojša Medojević. Podsjećanja radi, Đukanović je isključen u preliminarnoj fazi istrage iz procesa koji je protiv nekoliko crnogorskih državljana vodio tadašnji državni tužilac Đuzepe Šelzi u Bariju. Medojević ne zna čak ni šta je bila nadležnost Kasacionog suda u ovom slučaju, nego po običaju bulazni i pokušava da na ovaj način skrene pažnju javnosti s mnogo većih briga koje su ga ovih dana pritisle."

Dodaje se i:

"Treba takođe podsjetiti da je jedan od kreatora tog prljavog procesa, čiji je dio i ovaj naš Minhauzen, tužilac Đuzepe Šelzi, još od 2013. godine optužen za zloupotrebu službenog položaja i od tada se nalazi u sudskom procesu. Vjerujemo ipak da Medojevića mnogo više brine proces koji se odvija u Crnoj Gori od ove davno propale priče kojom bi htio da skrene pažnju javnosti sa svojih nepočinstava, i onih u čije se anticrnogorsko kolo uhvatio."

Bonus video: