Demokrate Novljanima dijelili simbolične poklone, a Novljankama poklanjali "cvijet Prkosa"

"Razgovori sa Novljanima upućuju na sada već sasvim izvjestan izborni uspjeh Demokratske Crne Gore", saopšteno je između ostalog iz te partije
0 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Herceg Novi, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Herceg Novi, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 02.05.2017. 13:25h

Mladi volonteri Demokratske Crne Gore okončali su i treći prsten kampanje "od vrata do vrata" pred izbore u Herceg Novom i zabilježile 30 odsto podrške, dok su juče na više lokacija u gradu upriličile nekoliko performanasa u kojima je učešće uzeo veliki broj Novljanki i Novljana, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

"Izvedeni su performansi "Kutija iznenađenja" i "Prkos", u okviru kojih su volonteri Demokrata Novljanima dijelili simbolične poklone, a Novljankama poklanjali "cvijet Prkosa", koji, nakon izvedenih performanasa Demokrata, definitivno spada među najšire rasprostranjene biljke u Herceg Novom. Ovim performansom Demokrate su željele da kod Novljana ponovo probude, njima urođenu, potrebu za prkošenjem lošim strujama", navodi se u saopštenju Demokrata.

U saopštenju se dodaje da su građani na performanse Demokrata pozitivno odreagovali.

"Zadovoljni su što se pojavila partija koja će grad, koji je kroz tri decenije dugu vlast Demokratske partije socijalista i njenih satelita dugo važio za bastion prkosa i otpora vladajućoj kasti, ponovo vratiti njegovom identitetu nepokorenog grada. Razgovori sa Novljanima upućuju na sada već sasvim izvjestan izborni uspjeh Demokratske Crne Gore. Prkos se primio u novskim domovima, a DPS se i sam već pomirio sa neumitnošću vlastitog poraza. Volonteri Demokrata će do dana izborne šutnje održati još niz performansa, kojim će stanovništvu Herceg Novog biti poslato još nekoliko snažnih i ohrabrujućih poruka, a večeras će u 19h u dvorani Park svojim prisustvom moći da uveličaju Završnu pobjedničku konvenciju izborne liste Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede, a ne podjele", piše u saopštenju Demokrata.

Bonus video: