Porobić: Završetkom projekta Porto Novi stvaraju se šanse za zapošljavanje preko 1.000 ljudi

“Nevjerovatno je koliko građani Herceg Novog malo znaju o ovom projektu i njegovim potencijalima. Zato pozivam sve dobronamjerne građane da pogledaju dobre primjere koje imamo u našem gradu, da našu energiju usmjerimo na dobro i na naše razvojne potencijale. To je naša šansa", poručio je Porobić
65 pregleda 0 komentar(a)
Petar Porobić, Foto: Luka Zeković
Petar Porobić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 27.04.2017. 10:54h

Završetkom projekta Porto Novi stvaraju se šanse za zapošljavanje preko 1.000 ljudi, što je više od polovine trenutno nezaposlenih u Herceg Novom, saopštio je nosilac liste Demokratske partije socijalista (DPS) te Opštine, Petar Porobić.

On je, tokom posjete Porto Novom, razgovarao o mogućnostima zapošljavanja i razvojnim šansama koje se stvaraju završetkom tog kapitalnog projekta.

"Završetkom projekta Porto Novi stvaraju se šanse za zapošljavanje preko 1.000 ljudi. To je više od polovine trenutno nezaposlenih u Herceg Novom. Spremili smo programe kojima ćemo omogućiti mladim ljudima da se prilagode zahtjevima i standardima koje nameće ovako grandiozan projekat”, kazao je Porobić nakon obilaska gradilišta.

On je rekao da nakon njihove pobjede na predstojećim izborima kreću u realizaciju upravo takvih programa i čvrsto vjeruje da imaju šansu da u kratkom roku podignu turističku privredu Herceg Novog.

“Ovakvi investitori predstavljaju veliku šansu za naš prelijepi grad", naveo je Porobić u saopštenju.

On je rekao da je fasciniran svime što je čuo i vidio.

“Nevjerovatno je koliko građani Herceg Novog malo znaju o ovom projektu i njegovim potencijalima. Zato pozivam sve dobronamjerne građane da pogledaju dobre primjere koje imamo u našem gradu, da našu energiju usmjerimo na dobro i na naše razvojne potencijale. To je naša šansa", poručio je Porobić.

Bonus video: