Lekić: Vujanović apsolutnu laž pravda autonomijom mišljenja

"Koliko je dio tih laži na bazi finansisjkog ulaganja u plaćene bijednike zadužene za prljave poslove u kontrolisanim medijima. Ukupan bilans i trulež tih dilova danas zaudaraju Crnom Gorom"
13 komentar(a)
Miodrag Lekić, Foto: Boris Pejović
Miodrag Lekić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 26.04.2017. 13:26h

Filip Vujanović je ne samo javno obećao referendum građanima, nego je "apsolutno za", a danas vidimo da se radilo o laži, preciznije apsolutnoj laži, napisao je danas na svom fejsbuk profilu Miodrag Lekić, lider Demosa.

"Apsolutno sam za, kazao je egzaltirano Filip Vujanović u tv. duelu sa autorom ovih redova, dva dana prije nego što su građani izašli na izbore za predsjednika Crne Gore 2013. godine. Vujanović je to rekao, što pokazuje ovaj snimak, sa začuđenim pogledom - kako uopšte mogu sumnjati da li je on za referendum prilikom odlučivanja o ulasku Crne Gore u NATO. Naime, sada apsolutnu laž pravda autonomijom mišljenja, jer kaže - promjenio sam mišljenje. I gle čuda, hrabra autonomija mišljenja ga je dovela do identičnog stava sa aktuelnom partijskom linijom njegove stranke i još važnije sa stavom njegovog šefa. A svi znaju ko je šef šefu države", istakao je Lekić.

Po Lekićevim riječima, možemo samo misliti kolike su razmjere kumulativnih laži dobrog dijela predstavnika ove vlasti o ekonomskim tokovima sve u međusobnim i klijenetelističkim dilovima.

"Koliko je dio tih laži na bazi finansisjkog ulaganja u plaćene bijednike zadužene za prljave poslove u kontrolisanim medijima. Ukupan bilans i trulež tih dilova danas zaudaraju Crnom Gorom. Sa daljim posljedicama, ekonomskim i političkim. Inače treba li podsjećati da predsjednik države treba da politički - vrijednosno vodi zemlju. Da ima jasne stavove i hrabrosti da ih saopšti. Da poštuje svoje javno izgovorene riječi i obećanja. Vratimo se Vujanoviću koji danas ne osjeća stid zbog izgovorene prevare birača. On je dobio određene glasove na ovom apsolutnom obećanju da je za referendum. Sada imamo bestidnu laž sa pretenzijom manifestacije političkog uma. Istina, ni izgovoreno obećanje, poslije grubo izigrano nije pomoglo Vujanoviću da ostvari regularnu pobjedu. Sve ovo je apsolutno svjedočanstvo u jednom vremenu. Ipak, zabilježeno svjedočanstvo", napisao je Lekić.

Bonus video: