Medojević: Đukanovićev mafijaški režim ne kontroliše situaciju, Marković bi podnio ostavku da ima obraza

"Sistem se urušava i ova vlast ne može da garantuje bezbjednost građana. Koliko još žrtava treba da padne, da bi građani shvatili da je smjena mafijaškog režima ključni preduslov za borbu protiv mafije", rekao je između ostalog Medojević
67 pregleda 24 komentar(a)
Milo Đukanović, Duško Marković, Foto: Savo Prelević
Milo Đukanović, Duško Marković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.04.2017. 17:45h

Terorstički napad u Herceg Novom je pokazao da mafijaški režim Mila Đukanovića ne kontroliše situaciju u Crnoj Gori i da mafija radi šta hoće, saopštio je danas Nebojša Medojević, predsjednik Pokreta za promjene (PzP) i funkcioner Demokratskog fronta (DF).

Vozilo kojim je upravljao Duško Roganović iz Herceg Novog eksplodiralo je danas u blizini glavne autobuske stanice u tom gradu.

Medojević je dodao da Duško Marković kao premijer gubi rat protiv narko kartela.

"Sistem se urušava i ova vlast ne može da garantuje bezbjednost građana. Koliko još žrtava treba da padne, da bi građani shvatili da je smjena mafijaškog režima ključni preduslov za borbu protiv mafije. Pozivam građane Herceg Novog da snažnom podrškom DF, najsnažnijim borcima protiv mafije, pošalju jasnu poruku da je vrijeme za promjene vlasti. Mafija vlada Crnom Gorom i sve dok se DPS kao političko krilo mafije ne smijeni, neće biti političkih uslova za efikasnu borbu protiv mafije", istakao je Medojević.

On je kazao da zato građani Herceg Novog treba da podrže DF i da podrže politicke promjene u Crnoj Gori, koje će po tvrdnjama Medojevića rezultirati sveopštom akcijom protiv mafije u Crnoj Gori.

"Da predsjednik Vlade Marković ima imalo obraza, danas bi podnio ostavku i otvorio proces političkog rješenja krize u Crnoj Gori, jer je očigledno da ova vlast niti može niti smije da se obračuna sa mafijom, koja ih drži na platnom spisku. Šef mafije Đukanović sada ne smije nos da pomoli, jer je stasala nova generacija mafijaša koja je prihvata njegov autoritet. Slaba država, razorena korupcijom ne može da se bori protiv mafije", zaključio je Medojević.

Bonus video: