Podgorica za 21. vijek: “Pobjede” DPS-a na Koniku vide se iz snimaka sa Vešovićem i Gašijem

Božović navodi da je krajnje vrijeme da Koničani shvate na kakvom mjestu žive u 2018. godini u jednom od glavnih gradova Evrope i svoje povjerenje daju ljudima za 21. vijek i projektima koji im nudimo a sa kojima su imali i priliku da se upoznaju na predizbornom skupu koalicije "Podgorica za 21. vijek"
169 pregleda 16 komentar(a)
Aleksandar Božović, Foto: Za21vijek
Aleksandar Božović, Foto: Za21vijek
Ažurirano: 07.05.2018. 14:52h

Kandidate sa odborničke liste DPS-a u Podgorici, pa i Dijanu Milošević, molimo da prestanu sa izigravanjem “Alise u zemlji čuda” ukoliko žele da budu dostojanstveni u svom izbornom porazu 27. maja, saopštio je Aleksandar Božović kandidat za odbornika ispred koalicije za 21. vijek.

"Priviknuti na neistine i obmane već trideset godina oni drugačije i ne umiju. Tako bi priču o prošlosti i podjelama na kojoj leži njihova matrica vladavine da sada pripišu mladim ljudima koji takvu matricu dekonstruišu. Ljudima koje ne zanimaju tereti prošlosti iz prošlog vijeka a koje njihov lider i navodni predsjednik svih građana nosi na plećima zajedno sa svojom partijom”, istakao je Božović.

On je utvrdio da je DPS dosadašnje izbore na Koniku dobijao zahvaljujući prevarama, obmanama i ucjenama, onakvim kakvi su dokumentovani u snimcima Časlava Vešovića i kriminalnim aktivnostima Isena Gašija.

"A o realnim projektima i dobrim kadrovima DPS-a na Koniku je smiješno i govoriti. Ko još vjeruje u te priče. Niko. Naročito ne Koničani koji svakog dana udišu zagađeni vazduh koji se širi sa deponije i sa septičkih jama i udišu miris spaljenih guma i naročito ne Koničani koji svakog dana strahuju za svoju imovinu i bezbjednost”, naglasio je Božović.

Božović navodi da je krajnje vrijeme da Koničani shvate na kakvom mjestu žive u 2018. godini u jednom od glavnih gradova Evrope i svoje povjerenje daju ljudima za 21. vijek i projektima koji im nudimo a sa kojima su imali i priliku da se upoznaju na predizbornom skupu koalicije "Podgorica za 21. vijek".

Bonus video: