Uvijek govorili da je 600 kvadrata

Iz Demosa saopštili da vlast sada govori da će zgrada imati oko 600 kvadrata , a u oktobru 2016. najavili 1.660 kvadrata
90 pregleda 0 komentar(a)
Zlatica, Foto: Savo Prelević
Zlatica, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.04.2017. 18:48h

Predsjednik mjesnog odbora Demokratske partije socijalista sa Zlatice, Željko Krgović, tvrdi da je netačna izjava iz podgoričkog odbora Demosa, da je bilo ko iz rukovodstva gradske uprave obećao da će na Zlatici izgraditi višenamjensku zgradu površine 1.660 metara kvadratnih.

„Istina je i danas, kao i 13. oktobra prošle godine, da će Glavni grad na Zlatici izgraditi multifunkcionalni objekat na površini od 1.660 metara kvadratnih urbanističke parcele koja nije smanjena“, kazao je Krgović.

Iz gradskog odbora Demosa je u nedjelju saopšteno da predstavnici vlasti sada govore da će zgrada na Zlatici navodno imati oko 600 kvadrata , a pred izbore u oktobru 2016. godine je najavljeno 1.660 kvadrata .

„To što odbornici Demosa ne prave razliku između urbanističke parcele, bruto površine nekog objekta, njegove neto površine, kao i proceduru i propise kako se dolazi do gradnje jednog objekta, to je opšte poznato. Njihovi posljednji istupi dodatno potvrđuju da su čak spremni i da idu korak dalje i svoje neznanje i površnost neozbiljno javno demonstriraju, što građani adekvatno vrednuju i „nagrade“ na izborima čvrsto ih držeći prikovane za opozicione odborničke kupe“, kazao je Krgović.

On je u reagovanju naveo da u DPS-u smatraju da je jedino korisno za odbornike Demosa „što je njih četvoro-petoro konačno malo prošetalo Podgoricom, ali nije iznenađenje što su šetali sami“.

„Da su se kojim slučajem sreli sa građanima, oni bi im sigurno savjetovali da idu kući i da se ne brukaju, jer su građani sa tog i bilo kog drugog područja zadovoljni radom gradske uprave, stepenom realizacije važnih kapitalnih projekta, kao i načinom na koji se Glavni grad odnosi prema njihovim problemima i potrebama rješavajući ih kroz svakodnevnu komunikacju“, kazao je Krgović.

U novoj zgradi, između ostalog, treba da bude i novi dom zdravlja.

Bonus video: