Pljevlja: Palibrk izabran za predsjednika Opštinskog odbora SNP

Palibrk je "Vijestima" kazao da će mu glavni zadatak biti očuvanje jedinstva partije i pripreme za predstojeće lokalne izbore u Pljevljima, na kojima će SNP najvjerovatnije nastupiti u koaliciji sa Pokretom za Pljevlja i Demokratskim frontom
186 pregleda 0 komentar(a)
Rajko Palibrk, Foto: Goran Malidžan
Rajko Palibrk, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 22.04.2018. 09:11h

Za predsjednika Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) u Pljevljima juče je većinom glasova izabran Rajko Palibrk, dugogodišnji čan te partije.

On je na toj funkciji naslijedio Radomana Gogića koji je posao predsjednika Opštinskog odbora SNP-a u Pljevljima obavljao sa kraćim prekidima od osnivanja te partije 1997. godine.

Palibrk, poznati pljevaljski publicista, dugo je radio kao novinar, urednik i direktor Radio Televizije Pljevlja. Bio je šef kabineta predsjendika Opštine dok je lokalnom upravom upravljao Miloje Pupović.

Trenutno radi kao savjetnik u Sekretarijatu za privredu Opštine Pljevlja.

Palibrkov protivkandidat bio je Dragan Leković.

Novi Opštinski odbor broji ima 92 člana, a izbornoj skupštini prisustv ovao je i predsjednik SNP-a Vladimir Joković sa saradnicima.

Palibrk je "Vijestima" kazao da će mu glavni zadatak biti očuvanje jedinstva partije i pripreme za predstojeće lokalne izbore u Pljevljima, na kojima će SNP najvjerovatnije nastupiti u koaliciji sa Pokretom za Pljevlja i Demokratskim frontom.

Bonus video: