Kentera Demokratama: U maniru šumskog ISIL-a, nazivate ljude "zalogajima"

Kao svi deklarativni borci za slobodu, koji uistinu vode borbu za lične pozicije, ugledaju se na vođu iz susjedne drzava, zamajavaju građane jer ne znaju šta da rade mjesecima i primjenjuju devizu: "Držite lopova"
151 pregleda 21 komentar(a)
Budva grad, Foto: Vuk Lajović
Budva grad, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 24.03.2017. 17:51h

Nakon što su se Demokrate iz Budve zapitale zašto Specijalno tužilaštvo ne ispituje poslovanje firmi Marka Kentere, Kentera je odgovorio saopštenjem u kojem navodi da "revolucionari koji su skupili tri regularno položena razreda srednje škole i tri dana radnog staža optužuju i osuđuju one koji nešto rade ili su radili u Budvi".

Saopštenje Kentere prenosima u cjelosti:

"Momci iz Sjeverne Koreje, budvanske Demokrate, sa 10% ukupnih biraca Budve, sprovode mjesecima revolucionarno djelovanje u Budvi.

Svakodnevno mladi revolucionarni, ciji su rukovodioci, listom od osnivanja do danas, skupili tri regularno položena razreda srednje škole i tri dana radnog staza, vrše pritisak, love, optužuju i osuđuju sve one koji nešto rade ili su radili u Budvi.

Kao svi deklarativni borci za slobodu, koji uistinu vode borbu za lične pozicije, ugledaju se na vođu iz susjedne drzava, zamajavaju građane jer ne znaju šta da rade mjesecima i primjenjuju devizu: "Držite lopova".

Demokrate danas upravljaju dekretima, oni prijete tužilaštvu, sebi dopuštaju da daju partijske objave na opštinskim sajtovima vodeći lične ratove u opštinsko ime!

Oni ljude i porodice nazivaju " zalogajima" u dobrom maniru šumskih ratnika tipa ISIL.

Demokrate - momci iz Sjeverne Koreje, koji uvode zabran u bilo kom poslu, svima koji nisu u njihovoj partiji, danas prijete i optužuju pri tom ne dajući ni jedan jedini dokaz za svoje tvrdnje. Stoga je nemoguće i suprostavljati se njima, jer da parafraziram Danila Kiša, oni su ti koji se suprostavljaju činjenicama.

Demokrate pozivaju na izviđanje i optuživanje tužilaštvo a sami su već duboko u izviđanju zbog privatnih malverazacija sa zemljom i divljom gradnjom! Mladi revolucionari ne vide problem kad oni grade bez dozvole; ili kad potpisuju unosne ugovore sa vlasnicima gradske luke protiv kojih se danas bore. Oni nemaju problem kada su partneri u zakupu najboljih prostora Budve sa onim "švercerima duvana" protiv kojih svaki dan izvikuju parole! Pozivaju na borbu protiv partijskog zapošljavanja, a mjesecima "dopunjavaju" opštinske stalne i sezonske poslove samo svojim kadrovima! Gadi im se bivša vlast, a najbolje kopiraju sve one malverazacije kojih su im puna usta.

Poslednjih mjesecima tenderi se ne smiju otvarati niti konkursi zatvarati ako Demokrate nisu uključene u te poslove! Opet jako izvikujući devizu "Držite lopova", ali bez jednog jedinog dokaza.

Momci iz Sjeverne Koreje - budvanske Demokrate, prozivaju bez dokaza, optužuju bez uporišta, govore neistine bez posledica danas i prijete praznim puškama. Međutim, kao i svaki revolucionarni pokret, naročito kad ga vode nepismene i slijepe vođe bez iskustva, oni su osuđeni na propast, ali sa posledicama koje ce plaćati građani Budve u godinama koje su ispred nas.

Demokrate u Budvi, otvarajuci "front" protiv svih koji nešto rade u Budvi a njih ne podržavaju, najviše liče na borce ISIL-a , opasane dinamitom i spremne da zbog lične mržnje i privatnih opsesija a pod plaštom borbe za gradske interese, dignu u vazduh onog koga mrze, sebe ali i grad koji im je dat na upravljanje!

Mladi revolucionari, nije demokratija napadati bez ijednog dokaza i van institucija, lomiti i prijetiti, biti sujetan i ličan, to nema veze sa vođenjem grada, i zato u korist grada počnite da se bavite momci iz Sjeverne Koreje poslom za koji ste izabrani, lične ratove ostavite za lične prilike, svoje ogromne i neutemeljene sujete zaboravite na radnim mjestima lokalne uprave, procesuirajte sve ono sto je sumnjivo tamo gdje mu je po zakonu mjesto, a Budva ne moze da ceka da se osvjestite od svog neznanja, sujeta i malih i za grad nebitnih a unaprijed propalih ratova", zaključio je Kentera.

Bonus video: