SD: Građani Novog zaslužuju više ozbiljnosti od političara

"Socijaldemokrate, kao nezaobilazni progresivni faktor buduće vlasti, spremne su da u izbornoj kampanji ukažu građanima ne sve nedostatke dugogodišnje neuspješne politike"
13 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 27.02.2017. 16:09h

Socijaldemokrate smatraju da umjesto prepucavanja i želje da se makar i par mjeseci bude na vlasti, građani Herceg Novog zaslužuju mnogo više ozbiljnosti, profesionalnosti i odgovornosti od političkih struktura.

"Nažalost, Novljanke i Novljani su žrtve višegodišnjeg političkog mrcvarenja, a ova predstava dostiže svoj vrhunac, samo par mjeseci prije vanrednih izbora zakazanih za 7. maj. Nastavljaju se i lutajući politički eksperimenti u kojima postojeća opozicija hoće da mijenja vlast sa partijom koja je bila u vlasti i imala u njoj značajne čelne funkcije. Ovo neodoljivo podsjeća na ponašanje jedne partije na državnom nivou izgubljene u vremenu i prostoru, koja polako ali sigurno postaje marioneta DF-a", navode iz lokalnog SD.

Dodaju da građani Herceg Novog "više ne nasijedaju na pregršt politikanstva i praznih obećanja i okreću se novim, modernim i evropski orjentisanim strankama koje mogu i hoće da vrate Herceg Novi na mjesto koje mu pripada".

"Socijaldemokrate, kao nezaobilazni progresivni faktor buduće vlasti, spremne su da u izbornoj kampanji ukažu građanima ne sve nedostatke dugogodišnje neuspješne politike, koja je vladala ovim gradom i da, u saradnji sa svim dobronamjernim i ozbiljnim subjektima, rade na rješavanju nagomilanih problema u korist svih građana Herceg Novog. Socijaldemokrate imaju program i ozbiljne, stabilne, profesionalne ljude koji su spremni da naš grad izvedu iz dugogodišnje krize i da ga vrate na mapu značajnih turističkih i ekonomskih destinacija, kako u Crnoj Gori tako i u regionu", zaključuje se.

Bonus video: