"KORISTE JEFTINE TRIKOVE DA BI OSTALI NA VLASTI"

SNP: Šta to u Zeti ima da se slavi, DPS je doveo ovo područje do dna

"Osim toga, u žiriju za dodjelu nagrada i komisiji za dodjelu stipendija nema predstavnika opozicije, što baca sumnju na sam proces donošenja odluka. Jasno je da DPS u značajnoj mjeri koristi ta tijela za sitni politički šićar"
53 pregleda 6 komentar(a)
Slađana Kaluđerović, Foto: SNP
Slađana Kaluđerović, Foto: SNP
Ažurirano: 09.02.2017. 14:42h

Odbornici Socijalističke narodne partije nijesu prisustvovali "svečanoj’’ sjednici Gradske opštine Golubovci, jer, zaslugom DPS-a, u Zeti nema šta da se slavi, pošto je ovo perspektivno područje dovedeno na najniže grane, rekla je portparolka SNP-a Slađana Kaluđerović

Ona navodi da gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović nije našao za shodno da dođe ni na jednu radnu sjednicu parlamenta Golubovaca, ali zato ne preskače svečane koje, po njenim riječima, predstavljaju takmičenje za najbolji DPS hvalospjev.

""Takmičarima’’ je bila neophodna bujna mašta koja bi sve prisutne u sali odvela u virtuelni svijet, a čelnike zetskog DPS-a prikazala kao mađioničare koji već dvije decenije koriste jeftine trikove za opstanak na vlasti uprkos lošim rezultatima. I tu najveće zasluge zaista pripadaju prvom čovjeku Glavnog grada, koji preko vlasnika tajkunskih firmi, ucjenjivanjem, unošenjem straha i dijeljenjem otkaza partijski nepodobnim ljudima, pokušava da zadobije poštovanje koje nikada nije imao kod naroda", rekla je Kaluđerović.

Ona tvrdi da Stijepović dobija nagrade i pohvale bez pokrića.

"Takvim ponižavajućim odnosom prema sopstvenom narodu, trenutni gradonačelnik Podgorice konstantno biva nagrađen njihovim prezirom, ali je zato od lokalnog DPS-a dobio priznanje za dobro poznate nečasne radnje, kojima prednjači čak i u svojoj partiji. Tako je plaketa za nemjerljiv doprinos razvoju Zete pripala personi koja je čitav svoj politički vijek djelovala nedomaćinski i suprotno interesima Zećana. Ovo je za rubriku ‘’vjerovali ili ne’’. Ili, da nije tužno bilo bi smiješno", navela Kaluđerović.

Za kraj, Kaluđerović je otkrila da u komisiji za dodjelu stipendija nema predstavnika opozicije.

"Osim toga, to baca sumnju na sam proces donošenja odluka. Jasno je da DPS u značajnoj mjeri koristi ta tijela za sitni politički šićar", zaključila je Kaluđerović.