DPS o Medojeviću: Kriminal mu je bliska i omiljena tema

Iz DPS-a su kazali da je Medojević obavezan da sve dokaze kojima raspolaže o bilo kakvom kriminalnom djelu predoči nadležnim državnim institucijama
63 pregleda 19 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 27.01.2017. 16:38h

Demokratska partija socijalista (DPS) reagovala je na današnju izjavu Nebojše Meojevića u kojoj je funkcioner Demokratskog fronta kazao da se organizovani kriminal u Crnoj Gori ne može zaustaviti niti spriječiti dok se vlast ne promijeni.

Iz DPS-a su kazali da je Medojević obavezan da sve dokaze kojima raspolaže o bilo kakvom kriminalnom djelu predoči nadležnim državnim institucijama.

"Nebojša Medojević po svojoj ustaljenoj praksi čim zine – slaže. Tako je bilo i danas, ponovo u bunilu zbog organizovanog kriminala, njemu bliske i omiljene teme. Nema se Medojeviću ništa novo reći, to kad zadedelji, niti čuje, niti vidi išta oko sebe. A ponavljaće mu se sve dok ne shvati – on je taj koji je dugogodišnji saradnik balkanskih kriminalnih klanova, on je taj čiji je šura i vozač krijumčario 100.000 dolara keša u luksuznom automobilu, on je taj koji se bavi zelenašenjem. Pritom, ovo nijesu manipulacije kakvima se Medojević služi, već procesuirane i odavno dokazane stvari. Kada položi račune za sve svoje kriminalne radnje, biće jasnije o kakvom je mešetaru, lažovu i manipulatoru riječ. Ujedno, podsjećamo Nebojšu Medojevića, bez obzira na to što je lažov, da je obavezan kao građanin, a prije svega kao državni funkcioner koji prima platu od građana, da sve dokaze kojima raspolaže o bilo kakvom kriminalnom djelu mora predočiti nadležnim državnim institucijama. U suprotnom, prikrivanje dokaza će biti dodato na listu njegovih protivzakonitih radnji", kazali su iz DPS-a.

Bonus video: