Demokrate: Korisna pojava Đukanovića, javnost vidjela kako izgleda diktator satjeran u ćošak

"Posljednji evropski diktator je u strahu i panici jer su sve jasniji dokazi o onome o čemu su opozicija i slobodni pojedinci odavno govorili. Upleli su se u sopstvene laži, a odavno je poznato ko krade taj i laže i obrnuto"
8881 pregleda 3 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora saopštila je danas da je korisno što se predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović pojavio u javnosti povodom tvrdnji predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića.

"Konstatujemo da je korisno što se Đukanović konačno pojavio, jer je javnost konačno bila u prilici da vidi kako izgleda diktator satjeran u ćošak", navodi se u saopštenju Demokrata.

Đukanović je ranije danas kazao da je Knežević novčano pomogao DPS, ali da on to od njega nije tražio. Predsjednik DPS-a rekao je i da nije tačno da je Knežević dao 200 hiljada dolara, ali nije želio da odgovori o kojoj sumi se radi. Kazao je i da je to u Specijalnom državnom tužilaštvu već kazao bivši podgorički gradonačelnik Slavoljub Stijepović.

Đukanović je takođe rekao i da mu Knežević nije prijatelj, te da ima strogu selekciju prijatelja.

Iz Demokratske Crne Gore su kazali da najnovija, kako tvrde, skandalozna izjava Mila Đukanovića ubjedljivo govori, osim o kriminalnom i protivpravnom finansiranju DPS-a, i o tome da strah razjeda režim i to strah od novih dokaza i neminovne političke sudbine nakon njih.

"Posljednji evropski diktator je u strahu i panici jer su sve jasniji dokazi o onome o čemu su opozicija i slobodni pojedinci odavno govorili. Upleli su se u sopstvene laži, a odavno je poznato ko krade taj i laže i obrnuto. U maniru vještog kriminalca spreman je čak i da odgovornost prebaci i na svoju partiju, a dobro se zna da su i u državi i u partiji crni finansijski tokovi direktno pod njegovom kontrolom i monopolizovani od njegovog porodično-poslovnog kruga", poručile su Demokrate.

Bonus video: