Demokrate: Veliki broj građana zainteresovan da se učlani u partiju

"Koordinacioni odbor je odlučio da Demokratska Crna Gora na Prvom kongresu ima 600 delegata, koji će birati Glavni odbor, Statutarnu komisiju i Nadzorni odbor, ali i potvrditi sve odluke Osnivačke skupštine Demokratske Crne Gore"
62 pregleda 53 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 10.05.2015. 14:49h

Prva sjednica Koordinacionog odbora Demokratske Crne Gore, kojom je predsjedavao predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, održana je u Podgorici.

Koordinacioni odbor je, kako se navodi u saopštenju Demokrata, otvorio unutarpartijski postupak predlaganja kandidata za članove Glavnog odbora i delegate na Prvom kongresu Demokratske Crne Gore, kao i za članove Statutarne komisije i Nadzornog odbora Demokrata, kao i druge prateće odluke, koje je neophodno donijeti u susret Prvom kongresu.

"Koordinacioni odbor je odlučio da Demokratska Crna Gora na Prvom kongresu ima 600 delegata, koji će birati Glavni odbor, Statutarnu komisiju i Nadzorni odbor, ali i potvrditi sve odluke Osnivačke skupštine Demokratske Crne Gore. Takođe, na današnjoj sjednici utvrđen je i Rokovnik najvažnijih izbornih aktivnosti koje je potrebno realizovati do 25. maja 2015. godine, kako bi se što uspješnije održao Prvi kongres Demokrata", navodi se u saopštenju.

Koordinacioni odbor je, kako se dodaje, konstatovao da su se stvorile sve pretpostavke za donošenje odluka o formiranju inicijativnih odbora Demokrata u svim opštima.

"Izraženo je zadovoljstvo činjenicom da je veliki broj građana zainteresovan da se učlani i uključi u radi i aktivnosti Demokratske Crne Gore u narednom periodu, te da će Demokrate svom svojom snagom nastaviti aktivnosti, koje će dovesti do konačne pobjede na prvim narednim izborima".

Bonus video: