DF: Kraj Mila britve

Iz DF-a ocjenjuju da Đukanović priznaje da "reketira režimske tajkune koji ilegalnim donacijama obezbjeđuju novac DPS za vršenje teških krivičnih djela, kupovine birača i korupcije u izbornom procesu"
14427 pregleda 22 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Demokratski front
Ilustracija, Foto: Demokratski front

"Veliki Don, mafijaš na baterije iz Rastoka, svačiji drug, a ničiji prijatelj, posle sastanka Kabineta smrti u Dubaiu", danas je javno priznao sve za šta ga je javno optužio njegov lični bankar i čovjek koji ga je uveo u svijet biznisa i međunarodne politike Duško Knežević, navodi se u reagovanju DF-a na današnju izjavu predsjednika Mila Đukanovića.

>> Đukanović: Vila bila preskupa, razmisliću hoću li je kupiti

>> Đukanović: Knežević davao novac, ali ne koliko kaže

>> Đukanović: Knežević mi nije prijatelj, imam strogu selekciju

"Vila vrijedna 10 miliona eura na Gorici je njegova, samo se još razmišlja kako da je otkupi sam od sebe, jer je Đukanović nudi Milu po skupljoj cijeni nego što vrijedi. Eto izgleda da je Đukanović odlučio da zapali Mila i da mu uvali svoju vilu skuplje nego sto vrijedi. Milo je ušao u fazu gdje sam sebe vara na cijeni". poručuju iz DF-a,

Kako dodaju, Đukanović priznaje da "reketira režimske tajkune koji ilegalnim donacijama obezbjeđuju novac DPS za vršenje teških krivičnih djela, kupovine birača i korupcije u izbornom procesu".

"Đukanović je priznao da se novac režimskih tajkuna pere preko DPS-a i njihovih banaka i da to tajkuni rade da bi stekli neke povoljnosti od vlasti".

Kako navode iz DF-a, Đukanović je priznao i to da je Milivoje Katnić "njegov poslušnik" koji progoni samo DF i psolovne konkurente braće Đukanović i da će "morati da ga žrtvuje i da njega optuži za sva zlodjela koja je činio po njegovom nalogu".

U DF-u ocjenjuju da svi oko Đukanovića znaju da mu je Duško Knežević mnogo više od prijatelja. "On mu je bio lični bankar, a poznato je mafijaško pravilo da se nikad ne svađaš sa svojim računovođom, bankarom i ljubavnicom".

"To je jasno i samom Đukanoviću jer je njegovo današnje reagovanje , vapaj očajnika i poziv Kneževicu da prekine sa objavljivanjem tajni sa dvora i da je on spreman na nagodbu. Nekadašnji Milo britva cvili i preklinje Knezevića da stane sa objavljivanjem snimaka koji bi mogli da unište imidž Đukanovića kao Dona koji sve kontroliše i kome niko ništa ne može. Ako bi Knežević objavio samo dio snimaka sa bunga bunga žurki, Đukanović bi se našao u ponižavajućoj poziciji i DPS bi morao da razmišlja kako da se distancira od njega", navodi se nadalje u reagovanju.

"Milo Britva je gotov. Sad je pitanje da li ce sa sobom povući i sve svoje “prijatelje" i DPS ili će ga se oni prvi odreći, u strahu da ih profesor Knežević ne objavi u snimcima koji dolaze", smatraju u Demokratskom frontu.

Đukanović je, kako smatraju, razorio sve institucije, a Ivica Stanković, Milivoje Katnić, Boris Savić i Radoje Žugić su se pokazali kao "poslušnici braće Đukanović".

"Oni su dio problema i ne mogu biti dio rješenja. Rješenje je u političkoj ravni i u smjeni ovog korumpiranog i mafijaškog režima. To je postalo jasno i u Vašingtonu i Briselu i sada je samo pitanje kako će se otarasiti nepoželjnog tereta. Jednostavno Đukanović pravi mnogo buke i loših vijesti, a više ne treba nikome. Kraj igre", zaključuje se u reagovanju DF-a,

Bonus video: