DF: Neka Bečić da dokaze o kriminalnoj grupi Bulatovića, Gošovića, Vujovića i Bogdanovića - Vijesti.me
"stavili crvene kravate da se crvene umjesto obraza"

DF: Neka Bečić da dokaze o kriminalnoj grupi Bulatovića, Gošovića, Vujovića i Bogdanovića

"Spremni smo ako ostvarimo uvid u dokazni materijal da i sami stavimo potpis na krivičnu prijavu protiv Bulatovića, Gošovića, Kaluđerovića, Vujovića i Bogdanovića", poručuju iz DF-a

.
.

Za raziliku od Alekse Bečića, ne vidimo nijedan razlog zašto bi se Predrag Bulatović, Neven Gošović, Vlado Vujović i daktilograf Bogdanović crvenili zbog zajedničke prošlosti u SNP-u, saopštio je DF.

Iz tog saveza su odgovorili na reagovanje Demokrata koje tvrde dase poslanik DF-a Predrag Bulatović potpuno identifikovao sa partnerima iz DPS-a

"Zato pozivamo Aleksu Bečića ako ima dokaze o ovoj organizovanoj kriminalnoj grupi koju su formirali Bulatović, Gošović, Vujović i Bogdanović, a koja je u kontinuitetu “prodavala” izbore DPS-u, da ih odmah dostavi Milivoju Katniću. Spremni smo ako ostvarimo uvid u dokazni materijal da i sami stavimo potpis na krivičnu prijavu protiv Bulatovića, Gošovića, Kaluđerovića, Vujovića i Bogdanovića", poručuju iz DF-a.

Kako dodaju govoriti o jedno a ne pomenuti sve predstavlja kosmičku nepravdu, te dok ne vide dokaze znaju "da je dosad jedina dokazana krađa magistarski rad" Alekse Bečića.

"Zato javnost ima pravo da zna da li je pl. Aleksa obavio nekoliko telefonskih razgovora sa veoma poznatim profesorom kako bi ovaj izvršio uticaj na svog kolegu, člana Komisije, da Bečićev rad proglasi originalom. I da li će Bečić podnijeti ostavku na sve funkcije ako se ovo ispostavi kao tačno. A što se tiče crvenjenja, priznajemo da ste u tome majstori - vi ste i stavili crvene kravate da se crvene umjesto vaših obraza", zaključuje se u reagovanju DF-a.


Vidi sve komentare