DPS ubijeđen u uspjeh na lokalnim izborima

Predsjedništvo je uvjereno u uspjeh i povjerenje građana na lokalnim izborima u tri opštine, čime će, smatraju u DPS-u, biti potvrđena i nastavljena politička dominacija partije
0 komentar(a)
DPS, Milo Đukanović, Filip Vujanović, Svetozar Marović, Foto: Zoran Đurić
DPS, Milo Đukanović, Filip Vujanović, Svetozar Marović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 17.10.2013. 19:16h

Na lokalnim izborima na Cetinju u Mojkovcu i Petnjici biće potvrđena i nastavljena politička dominacija Demokratske partije socijalista (DPS), ocijenilo je Predsjedništvo te stranke.

Navodi se da je na današnjoj sjednici Predsjedništvo dalo saglasnost na izborne liste koje su dostavili opštinski odbori DPS Cetinje i Mojkovac, za lokalne izbore koji će biti održani 16. novembra, dok će odbor stranke iz Petnjice izbornu listu dostaviti na saglasnost nakon bajramskih praznika.

Predsjedništvo je, kako se navodi, uvjereno u uspjeh i povjerenje građana na lokalnim izborima u tri opštine, čime će, smatraju u DPS-u, biti potvrđena i nastavljena politička dominacija partije.

„To će predstavljati snažan zamah ostvarenju ključnih političkih ciljeva DPS-a, prije svega daljem ekonomskom razvoju i nastavku evropskih i euroatlantnskih integracija“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da su izborni programi za sve tri opštine usaglašeni su sa tim prioritetima.

„Građani će u njima jasno prepoznati šanse koje im se nude u cilju dostizanja boljeg životnog standarda i razvoja zajednice kojoj pripadaju, a personalni sastav izbornih lista DPS-a najbolja je garancija da će zacrtani ciljevi biti realizovani u najboljem interesu društva“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: