Đukanović čestitao Dan opštine Andrijevica

Đukanović je čestitku povodom Dana opštine Andrijevica uputio predsjedniku Opštine Srđanu Mašoviću, predsjedniku Skupštine Opštine Slavku Stijoviću, odbornicima i svim građanima
834 pregleda 0 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Filip Roganović
Milo Đukanović, Foto: Filip Roganović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović čestitao je stanovnicima i lokalnom rukovodstvu Dan opštine Andrijevica, koji se obilježava 17. jula.

On je kazao da potencijali Andrijevice omogućavaju da se nastavkom kvalitetne i sinhronizovane saradnje na lokalnom i državnom nivou nastavi dinamičan održivi razvoj koji će voditi privlačenju investitora, jačanju ekonomije i otvaranju novih radnih mjesta, na dobrobit Andrijevice i cijele Crne Gore.

Đukanović je čestitku povodom Dana opštine Andrijevica uputio predsjedniku Opštine Srđanu Mašoviću, predsjedniku Skupštine Opštine Slavku Stijoviću, odbornicima i svim građanima.

"Dan Opštine, koji slavimo u periodu značajnih jubileja crnogorske slobodarske tradicije, prilika je da se prisjetimo bezrezervne podrške antifašističkoj ideji i oslobodilačkoj borbi žitelja ovog kraja. Na tim temeljima smo tada izvojevali slobodu, prije 13 godina obnovili nezavisnost, postali uvažena članica NATO saveza i daleko odmakli u usvajanju evropskih vrijednosti i pregovorima o članstvu u Evropskoj uniji“, navodi se u čestitki.

Bonus video: