Đukanović čestitao Dan opštine Andrijevica - Vijesti.me
"POTENCIJALI OMOGUĆAVAJU DA SE NASTAVI DINAMIČAN ODRŽIVI RAZVOJ"

Đukanović čestitao Dan opštine Andrijevica

Đukanović je čestitku povodom Dana opštine Andrijevica uputio predsjedniku Opštine Srđanu Mašoviću, predsjedniku Skupštine Opštine Slavku Stijoviću, odbornicima i svim građanima

Milo Đukanović
Milo Đukanović (Foto: Filip Roganović)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović čestitao je stanovnicima i lokalnom rukovodstvu Dan opštine Andrijevica, koji se obilježava 17. jula.

On je kazao da potencijali Andrijevice omogućavaju da se nastavkom kvalitetne i sinhronizovane saradnje na lokalnom i državnom nivou nastavi dinamičan održivi razvoj koji će voditi privlačenju investitora, jačanju ekonomije i otvaranju novih radnih mjesta, na dobrobit Andrijevice i cijele Crne Gore.

Đukanović je čestitku povodom Dana opštine Andrijevica uputio predsjedniku Opštine Srđanu Mašoviću, predsjedniku Skupštine Opštine Slavku Stijoviću, odbornicima i svim građanima.

"Dan Opštine, koji slavimo u periodu značajnih jubileja crnogorske slobodarske tradicije, prilika je da se prisjetimo bezrezervne podrške antifašističkoj ideji i oslobodilačkoj borbi žitelja ovog kraja. Na tim temeljima smo tada izvojevali slobodu, prije 13 godina obnovili nezavisnost, postali uvažena članica NATO saveza i daleko odmakli u usvajanju evropskih vrijednosti i pregovorima o članstvu u Evropskoj uniji“, navodi se u čestitki.