Đukanović: Lekić je najobičniji flaster

"Imaće tu ulogu flastera do 7.aprila nakon čega će uslijediti još jedan poraz, još jedna nova politička trauma”, kazao je Đukanović
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.03.2013. 22:00h

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović kazao je da je kandidatura Miodraga Lekića na predsjedničkim izborima još jedan blef opozicije.

On je na promitivnoj tribini predsjedničkog kandidata Filipa Vujanovića u Bijelom Polju kazao da DPS na svakim izborima dobija "družinu koja je kandidovala Lekića".

Aludirajući na izborni slogan nezavisnog kandidata Đukanović je rekao da Lekić nije nikakav “pravi predsjednik” niti šansa za Crnu Goru.

"On je najobičniji flaster, rekao bih, na bolovima, problemima i traumama ojađene crnogorske opozicije. Imaće tu ulogu flastera do 7.aprila nakon čega će uslijediti još jedan poraz, još jedna nova politička trauma”, kazao je Đukanović, dok je Vujanović Lekića nazvao "čovjekom bez vizije i gubitnikom".

On je ranije u gostovanju na Radiju Bijelo Polje poručio Lekiću da prestane sa negativnom kampanjom.

"Lekić nema stava i vizije, već se odlučio za negativnu kampanju i lične uvrede. Neka nastavi da vrijeđa, i neka Crna Gora vidi jednu novu strukturu njegove ličnosti".

Podsjećajući da su ga podržale sve partija manjinskih naroda, Vujanović je rekao da očekuje i podršku birača SDP i građana koji se izjašnjavaju kao Srbi.

"Srbi u Crnoj Gori imaju dosta razloga da glasaju za mene. Promovisao sam otvorenu saradnju sa Srbijom. Zalagao sam se da imamo partnerske i bratske odnose na bazi vječnog poštovanja dvije nezavisne države i dva bliska naroda", kazao je Vujanović, navodeći da zbog toga očekuje glasove Srba koji ne glasaju DPS.

Galerija

Bonus video: