Đukanović sa predsjednikom Letonije položio vijenac na spomenik Slobode - Vijesti.me
DIO ZVANIČNE POSJETE

Đukanović sa predsjednikom Letonije položio vijenac na spomenik Slobode

U ceremonijalnom dijelu programa zvanične posjete Đukanovića Letoniji, Levits je priredio zvanični ručak u njegovu čast, kojem su prisustvovali i letonski premijer Krisjanis Karins i potpredsjednica parlamenta Dagmara Beitnere Le-Galla

Polaganje cvijeća na spomeniku Slobode
Polaganje cvijeća na spomeniku Slobode (Foto: Služba za informisanje predsjednika Crne Gore)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u sklopu zvanične posjete Letonije je sa predsjednikom te države Egilsom Levitsom položio vijenac na spomenik Slobode na gradskom trgu uz vojnu ceremoniju, saopštili su iz Službe za informisanje predjednika Crne Gore.

U ceremonijalnom dijelu programa zvanične posjete Đukanovića Letoniji, Levits je priredio zvanični ručak u njegovu čast, kojem su prisustvovali i letonski premijer Krisjanis Karins i potpredsjednica parlamenta Dagmara Beitnere Le-Galla.

"Iskazane su visoke ocjene za partnerstvo Crne Gore i Letonije u okviru NATO savezništva i očekivanje za prijem Crne Gore u EU. Bila je to prilika i za razgovore o aktuelnim regionalnim i globalnim temama i izazovima sa kojima se suočavaju naše zemlje. Predsjednik će posjetu baltičkim državama završiti susretom sa našim vojnicima u vojnoj bazi Adaži u okviru misije Ojačano prisustvo NATO-a na istoku", zaključuje se u saopštenju Predsjednika Crne Gore.


Vidi sve komentare