Kadić poručio Đukanoviću: Svaki lopov završi tamo gdje mu je mjesto

Kadić je rekao da ta koalicija traži da trobojka bude državna i narodna zastava
0 komentar(a)
Ranko Kadić, Foto: Boris Pejović
Ranko Kadić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 29.09.2012. 20:39h

Nosilac izborne liste Srpski nacionalni savez Ranko Kadić poručio je da će DPS izgubiti vlast ukoliko na izborima izađe više od 70 odsto građana. On je na promotivnom skupu u Pljevljima kazao da opozicija na terenu ne radi protiv (Mila) Đukanovića, već protiv koalicije na čijem je on čelu.

On je kazao da je siguran da će Đukanović jednog dana završiti u zatvoru, te da očekuje da koalicija koju predstavlja osvoji najmanje deset hiljada glasova

„Svaki lopov završi tamo gdje mu je mjesto. Nemojte se sjekirati, Đukanović će završiti u zatvoru kada završi posao, a svako ko je prodavao interese svog naroda završio je u zatvoru“, rekao je Kadić.

On je kazao da je Srpski nacionalni savez posljednja linija odbrane, navodeći da će biti ponosan na “svaki srpski glas”.

“Jer su to glasovi slobodnih i časnih ljudi“, rekao je Kadić.

On je rekao da ekonomska pitanja nisu preča od identitetskih, navodeći da nema demokratije dok se ne ostvari osnovno ljudsko pravo da govorite svojim jezikom.

„Ako moj narod ne želi da glasa ovu koaliciju, neka glasa druge stranke“, rekao je Kadić.

On je optužio SNP da na terenu napada njihove glasače, a za Demokratski front je rekao da je “isti kao što su bile reformske snage devedesetih”.

Kadić je rekao da ta koalicija traži da trobojka bude državna i narodna zastava.

Bonus video: