Lekić: Kampanja Vujanovića je “kabare”

Lekić je kazao da je “kabare” krenuo iz njegovog rodnog grada Bara, ali da tamo Vujanović nije pričao o tome kako je taj mirni mediteranski grad postao centar crnogorskog kriminala
55 komentar(a)
Miodrag Lekić Danilovgrad, Foto: Jelena Jovanović
Miodrag Lekić Danilovgrad, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 08.03.2013. 21:43h

Nezavisni predsjednički kandidat Miodrag Lekić kazao je u Danilovgradu da je kampanja njegovog protivkandidata Filipa Vujanovića “kabare”.

Lekić je rekao da je “kabare” krenuo iz njegovog rodnog grada Bara, ali da tamo Vujanović nije pričao o tome kako je taj mirni mediteranski grad postao centar crnogorskog kriminala.

"Bili su u Budvi, gospodin Marović (Sveto) je govorio o religiji. On je sada u fazi neke intimnosti sa Bogom, dakle ništa Zavala, ništa kriminal. To je jedan kabare koji ima doskočice, nema konfrontiranja sa realnošću. Mislim da to građani Crne Gore prate i da će naći odgovor da se to već jednom na neki način koriguje, kazni i da se traži alternativa", rekao je Lekić.

"Ja ih donekle i razumijem, taj smijeh i opuštenost. Lično mislim da su oni zadovoljni jer nisu procesuirani zbog radnji i afera u kojima su bili", rekao je Lekić.

On je kazao da se Crna Gora nalazi u dubokoj političkoj, ekonomskoj, moralnoj i ustavno- pravnoj krizi.

Milan Knežević, član predsjedništva DF-a pozvao predsjednika Skupštine Ranka Krivokapića da napusti Vladu

On je istakao da su jedan od glavnih uzroka ekonomske i političke krize mnoge privatizacije koje su se dogodile i da je u njima predsjednički kandidat DPS-a akter.

"Ovaj imidž koji se sada stvara, imidž dobrog čovjeka koji se smije, kako kaže filozof iz Budve, vidjećemo s druge strane, kako stoje stvari sa učešćima u raznim radnjama koje su pod sjenkom koruptivnih elemenata", kazao je Lekić.

On je rekao da "oni znaju, i to je njihov problem, da Miodrag Lekić može biti simpatičan i antipatičan i to je sasvim legitimno, ali nikada nije bio uključen ili bio dio bilo kakve afere i čitava Crna Gora zna da ne dolazi iz korupcionaških i mafijaških krugova".

Milan Knežević, član predsjedništva DF-a pozvao je predsjednika Skupštine Ranka Krivokapića da napusti Vladu.

"Krivokapić je izjavio da se njegov stariji i veći koalicioni partner služi policijskim metodama ucjenjujući njegove birače. Krivokapiću, dobrodošao u crnogorsku stvarnost. Rješenje je jasno napusti Vladu da idemo na nove parlamentarne izbore", kazao je Knežević.

Bonus video: