Marković sa Mašovićem: Čestitam na posvećenosti razvoju, taj pristup uvijek ima podršku Vlade

"Premijer Marković je sa zadovoljstvom prihvatio poziv predsjednika Opštine Mašovića da uskoro posjeti Andrijevicu i na licu mjesta se uvjeri u ostvareni napredak"
1446 pregleda 0 komentar(a)
Marković i Mašović, Foto: Gov.me/Bojana Ćupić
Marković i Mašović, Foto: Gov.me/Bojana Ćupić

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je građanima Andrijevice, odbornicima u Skupštini opštine i lokalnom rukovodstvu sjutrašnji Dan opštine uz poruku da će kontinuirana posvećenost razvoju i odlučnost u sprovođenju razvojnih politika, pogotovo u Sjevernom regionu, kakvoj svjedočimo u ovoj opštini, uvijek zavrjeđivati podršku i Vlade i premijera lično, saopšteno je iz Markovićevogkabineta.

Premijer je povodom sjutrašnjeg praznika primio predsjednika Opštine Andrijevica Srđana Mašovića i njegovog prvog saradnika Miodraga Ivanovića.

"Rukovodstvo Andrijevice je podrobno informisalo predsjednika Vlade o projektima koji su uspješno okončani i koji su u toku pri čemu je posebno bilo riječi o brojnim aktivnostima lokalne samouprave na valorizaciji turističkih i poljoprivrednih resursa. U tom smislu predsjednik Marković je iskazao punu podršku Vlade daljem obogaćivanju ponude Parka prirode „Komovi“ i završetku projekta Kuće voća kao i na radovima na unapređenju lokalne infrastrukture", saopšteno je iz Vlade.

Podsjećajući na prošlogodišnji sastanak na kojem je Opština Andrijevica "istaknuta kao primjer odgovornog odnosa predsjednik Vlade je iskazao zadovoljstvo činjenicom da je od tada u Opštini registrovan dalji napredak i stvaranje nove vrijednosti u turizmu, poljoprivredi i korišćenju energetskog potencijala putem malih hidroelektrana od čega benefit imaju i opština i njeni građani."

"Na sastanku je bilo riječi o više razvojnih i infrastrukturnih projekata koji bi trebalo da doprinesu daljem unapređenju turističke ponude Andrijevice i njenom boljom infrastrukturnom povezanošću. Premijer Marković je sa zadovoljstvom prihvatio poziv predsjednika Opštine Mašovića da uskoro posjeti Andrijevicu i na licu mjesta se uvjeri u ostvareni napredak"

Bonus video: