Marković: Šta Rakčević traži u anticrnogorskim i nacionalističkim svatovima?

"Pozivi da se glasa DF, koalicija Ključ ili naši bivši koalicioni partneri iz SDP-a, radi navodnog boljitka građana, zapravo su očigledna prevara da se poslije izbora Crna Gora proda, i preda u tuđe ruke", kazao je između ostalog Marković
105 komentar(a)
Duško Marković, DPS Bijelo Polje, Foto: DPS
Duško Marković, DPS Bijelo Polje, Foto: DPS
Ažurirano: 10.10.2016. 18:10h

Nasuprot Demokratske partije socijalista Crne Gore i naših koalicionih partnera stoji kompletan antidržavni blok, koji ima jedan jedini cilj: poništiti crnogorsku nezavisnost. Sada je to postala ogoljena istina, nakon što su u krilo Demokratskog fronta potrčali i Ključ, i Demokrate, a na listi čekanja je i Krivokapićev SDP, poručio je danas zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Duško Marković, na tribinama koje su danas organizovane u Bijelom Polju za građane u naseljima Pruška i Lipnica.

"Pozivi da se glasa DF, koalicija Ključ ili naši bivši koalicioni partneri iz SDP-a, radi navodnog boljitka građana, zapravo su očigledna prevara da se poslije izbora Crna Gora proda, i preda u tuđe ruke. Dok je svih nas zajedno, dok je slobodnih crnogorskih građana, neće im poći za rukom da prodaju Crnu Goru. Iz Niksića su Mandićevi jurišnici najavili da se u nedjelju spremaju na svadbu na kojoj će DF biti kum, a barjak će nositi Andrija Mandić. Šta u tim anticrnogorskim i nacionalističkim svatovima traži lider Građanskog pokreta URA? Siguran sam da u to antigrađanskoj i antidržavnoj koloni, u kojoj se našao i Žarko Račkević, neće biti onih časnih građana sa kojima smo teškom mukom obnovili državu 21. maja 2006. i svih onih koji je danas osjećaju kao svoju domovinu", istakao je Marković.

On je naglasio da je samo glas dat DPS siguran glas za odbranu države.

Govoreći o programskim mjerama DPS-a za mlade ljude, Marković je istakao da to nijesu fiktivne ponude kao što to čini opozicija, već realna perspektiva za crnogorsku mladost.

"Jedan od lidera koalicije ključ Srđan Milić pokušava da kriminalizuje sve odreda, pa ga pozivam da nam kaže ko je sa liste DPS-a u Budvi i prekršajno kažnjen. Ako to ne kaže, zaslužuje samo jedan poznati epitet u Crnoj Gori. Crnogorski građani danas osjećaju i unutrašnju potrebu da kroz podršku DPS-u odbrane svoju državu i opredijele svoj uspješan put u budućnost, kazao je Marković.

Bonus video: