Milan Knežević i zvanično u Frontu

Frontu smatraju da se tim činom doprinosi daljem širenju i učvršćivanju Demokratskog fronta, „čiji je isključivi cilj smjena režima na oktobarskim izborima“
95 pregleda 28 komentar(a)
Milan Knežević, Foto: Zoran Đurić
Milan Knežević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 31.08.2012. 10:59h

Lider Demokratskog fronta Miodrag Lekić i Milan Knežević postigli su danas dogovor o ulasku dijela Socijalističke narodne partije (SNP) u Front, a dva predstavnika te stranke imaće svoje mjesto u Predsjedništvu DF, koliko pripada Novoj i PzP-u.

„Dogovor je postignut na osnovu obostrane želje da dio SNP-a u okviru Demokratskog fronta, a shodno svom značaju i snazi, da pun doprinos u procesu društvenih promjena u Crnoj Gori“, navodi se u saopštenju DF.

Knežević i Bojović u predsjedništvu Fronta >>>

Ističu i da je Predsjedništvo DF, nakon postignutog dogovora, donijelo i Aneks o proširenju, kojim je predviđeno da se Predsjedništvo DF proširi za dva mjesta koja će zazueti predstavnici dijela SNP-a koje, predvodi Knežević.

U Frontu smatraju da se tim činom doprinosi daljem širenju i učvršćivanju Demokratskog fronta, „čiji je isključivi cilj smjena režima na oktobarskim izborima“.

„Takođe, potpisnici saopštenja su se složili da i dalje sve aktivnosti Demokratskog fronta idu u pravcu afirmisanja opozicionih potencijala zasnovanih na međusobnom uvažavanju i pozitivnoj kampanji“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: